Prikaži najnovije vesti
Ros Mekol foto Profimedia
Upoznajte ga!

Dečkić koji je protrčao kroz Čudo: Nekada Fredi Merkjuri, sada bivši verenik Dženifer Lov Hjuit?

Pop kultura 0

Grupa Kvin je novembra 1989. godine objavila pesmu koja i dan danas mnoge pokreće. U spotu deca su nosila glavne uloge, a članovi benda bili su "ostavljeni" za kraj. To je zaista bilo jedno čudo, koje je numeru vinulo međ najdalje zvezde...

Iako se ne zna mnogo o dečacima koji su 1989. godine "napravili čudo" (a svi se, kažu, bave glumom i uspešni su u svom poslu), uloga preminulog pevača Fredija Merkjurija pripala je Rosu Mekolu, koji je danas izuzetno velika glumačka zvezda.


Možda niste ni znali, ali gledali ste ga čak i u "Luteru", bez predstave o tome ko je on zapravo! A i kako bi, glumac je rođen 1976, a Fredi je bio sa oko nežnih 11 godina...


"Ja sam bio Fredi Merkjuri. Tata nema opravdanje", našalio se on kraj fotografije.

">March 25, 2015


"Tek drugog dana snimanja pojavio se bend, pa sam dobio priliku da pratim Fredija, da posmatram kako se ponaša, da iskopiram gestikulaciju, sve... Pomislio sam - ovo je strava. Svi smo dali sve od sebe, a i više kada su svi bili tu i gledali kako i šta radimo. Bilo je fenomenalno", izjavio je kao dečačić Ros.

Takođe, mnogi ne znaju da se on pojavio i u popularnoj seriji "Šapat duhova". Bio je verenik slavne Dženifer Lov Hjuit, koja je raskinula veridbu 2008. godine.

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Pratite prenos UŽIVO: Mihail Barišnjikov u Beogradu

Urnebesna molba pevača koji je proveo noć sa NAJBOLJOM DRUGARICOM svoje sestre: Zovite mi doktora, advokata, brata i sveštenika! (FOTO)

Životna priča – Fredi Merkjuri: Ljubavnik života, pevač pesama

Sandra Meljničenko: Prvo slavlje sa naslednikom

Jezive tragedije zbog kojih nećete mirno spavati: Ove poznate ličnosti su svoju decu sahranile pre vremena (VIDEO)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir