DOBAR DNK MATERIJAL: Amber Rouz moli Viz Kalifu da joj napravi dete
Foto: Profimedia

Viz 10. jula na EXIT festivalu

DOBAR DNK MATERIJAL: Amber Rouz moli Viz Kalifu da joj napravi dete

Exit 2018 -

Amber Rouz nikada nije bila preterano stidljiva i vrlo rado govori o privatnom životu. Sada je javno izjavila da bi rado želela još jedno dete sa Vizom Kalifom, poznatim hip-hoperom koji 10. jula nastupa na EXIT festivalu, a reperu je poručila da je dovoljno “da joj da svoj reproduktivni Amber je vrlo iskreno rekla da je Viz Kalifa, njen bivši muž, i dalje ljubav njenog života, kao i da želi da imaju još jedno zajedničko dete.

U intervju za jedan američki sajt pošteno je zbunila novinara ovom izjavom.

" Zauvek ću ga voleti, to se nikada neće promeniti. Možda ponovo budemo zajedno za nekoliko godina, ko zna, možda budemo imali još dece. Ja ga stalno molim: Hoću još jedno dete s tobom, to je sve što želim", rekla je Rouz.

Nedavno je Vizu čestitala i Dan očeva dirljivom fotografijom njega i njihovog sina Sebastijana

Na pitanje šta na to reper kaže, Rouz je ispričala kako on ne želi još dece na taj način, ali da je ona veoma uporna i da će “vrebati priliku da ga iskoristi”.

Inače, Amber i Viz su se venčali 2013. godine. Ubrzo su dobili sina Sebastijana, ali su se posle samo godinu dana razveli. Međutim, i dalje su u odličnim odnosima, a čak su nedavno i zvanično potpisivanje papira za razvod proslavili zajedno, i to u striptiz klubu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track