DOSTA JOJ JE SVEGA! Kim ostavila Kanjea čim je izašao iz bolnice!
Foto: Profimedia

presekla

DOSTA JOJ JE SVEGA! Kim ostavila Kanjea čim je izašao iz bolnice!

Pop kultura -

Kanje Vest pušten je juče iz bolnice gde je završio nakon što je prošle nedelje doživeo nervni slom, a kod kuće ga je odmah sačekalo još loših vesti. Kako tvrde američki tabloidi, u nedeljama koje su prethodile reperovoj hospitalizaciji, slavni supružnici stalno su se svađali i u njihovom domu vladao je neprestani haos.

"Kanje bi ostajao budan celu noć i pričao sam sa sobom. Crtao bi i pisao, šetao se, radio sklekove… Nije mogao da se smiri i da ode da spava", kaže izvor, te dodaje da je Kim postala zabrinuta kada je zbog kontroverznih i zabrinjavajućih izjava prekinuo koncert u Sakramentu posle samo tri pesme. Dva dana kasnije otkazao je svoju celokupnu turneju.

"Kim to više nije mogla da izdrži i ovog puta odbila je da mu pruži podršku", rekao je izvor i dodao da ju je celokupna situacija previše opteretila, imajući u vidu da je samo nekoliko nedelja ranije ona doživela traumu u Parizu kada je opljačkana pod pretnjom pištoljem.

Suprugu je rekla da joj je potrebna pauza i da ne želi da razgovara sa njim, a imajući u vidu da se sve to dešavalo na godišnjicu smrti njegove majke Donde, sve to ga je dovelo do nervnog sloma.

Iako je sve vreme bila uz muža dok je bio u bolnici, Kim navodno nije odustala od ideje da se na neko vreme rastanu, i to mu je saopštila sada kada je ponovo kod kuće.

Kim i Kanje u vezi su od 2012, a venčali su se 2014. Imaju dvoje dece, trogodišnju Nort i sina Sejnta, koji će uskoro napuniti godinu dana.

foto Profimedia
foto Profimedia

(blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track