Dženifer Lopez prodaje vilu u kojoj je živela s bivšim!
Foto: Reuters

Pevačica za kuću traži 14,5 miliona dolara

Dženifer Lopez prodaje vilu u kojoj je živela s bivšim!

Pop kultura -
Pop zvezda je nekretninu kupila pre šest godina s Markom Entonijem, a kako ne želi više u njoj da živi, rešila je da joj pronađe novog vlasnika

Dženifer Lopez ne želi da je, osim dece, bilo šta više vezuje za bivšeg muža Marka Entonija, pa je nedavno oglasila prodaju vile koju su kupili tokom braka.

Vila ima spoljni i unutrašnji bazen... Kuća Džej Lo ostavlja bez daha
Vila ima spoljni i unutrašnji bazen... Kuća Džej Lo ostavlja bez daha

Kako u njoj više ne želi da živi, pevačica je rešila da joj pronađe nove vlasnike, i to za čak 14,5 miliona dolara. Pop zvezda je najpre za vilu u Hiden Hilsu, u Kaliforniji, tražila 17 miliona dolara.

Ovu luksuznu nekretninu bivši bračni par kupio je 2010, godinu dana pre nego što su odlučili da se razvedu. Iako su je platili više miliona dolara, još toliko su uložili u njeno renoviranje, jer je pevačica htela da joj da novi izgled. Uz pomoć jedne od najpoznatijih dizajnerki u Americi Mišel Vokman, Lopezova je skroz preuredila unutrašnjost, ali i spoljašnjost vile.

Luksuz.. Pevačica je renovirala i kuhinju i kupatilo
Luksuz.. Pevačica je renovirala i kuhinju i kupatilo

Inače, vila se prostire na 1.600 metara kvadratnih. Ima čak devet spavaćih soba, prostorije za odmor, prostrani dnevni boravak, nekoliko kupatila, ogromnu kuhinju s trpezarijom, spoljni i unutrašnji bazen. Unutra su još i teretana, plesna sala, muzički studio, bioskop, kao i nekoliko prostorija koje služe kao garderoberi, a tu su i sobe za meditaciju i relaksaciju. Dženifer Lopez se nada da će ova prostrana i luksuzna nekretnina uskoro dobiti nove stanare.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track