EKSKLUZIVNO: Miloš Biković igra s devojkom kod Bjelogrlića
Foto: Instagram

Otkrivamo uloge u novoj seriji „Senke Balkana“

EKSKLUZIVNO: Miloš Biković igra s devojkom kod Bjelogrlića

Pop kultura -

Mladi glumac će u novom projektu Dragana Bjelogrlića igrati policajca, dok će njegova partnerka Saša Lus dočarati lik ruske balerine

Miloš Biković i njegova devojka Saša Lus biće partneri u novoj seriji Dragana Bjelogrlića „Senke Balkana“, saznaje Kurir.Zvezda filma „Montevideo, bog te video“ zaigraće s Bjelom jednog od dva glavna junaka policijska inspektora u napetom trileru, a manekenki i muzi Karla Lagerfelda biće povereno da dočara lik ruske balerine i prostitutke.Serija, koja će biti prikazivana na programu RTRS i RTS, prepuna je obrta i do sada nepoznatih istorijskih događaja i oslikava Evropu uoči događaja koji će obeležiti 20. vek.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Apr 7, 2016 at 3:28pm PDT

Nepoznato iz istorije- Radnja je smeštena u drugu polovinu dvadesetih godina prošlog veka, krizni period između „ubistva u Skupštini“ i uvođenja Šestojanuarske diktature. Turbulentni političko-društveni život, niz nerazjašnjenih ubistava, delovanja najrazličitijih organizacija iz zemlje i inostranstva samo su deo onoga čime će se serija baviti - ističe kreator „Senki Balkana“ Dragan Bjelogrlić.Serija će biti snimana u Beogradu, Trebinju i okolini Banjaluke, a glumački ansambl činiće glumci iz Rusije i Replike Srpske.Bez komentara- Dva inspektora beogradske policije koje će tumačiti Dragan Bjelogrlić i Miloš Biković suočavaju se s nizom ubistava koja su izvršena na ritualan način i tako bivaju uvučeni u vrtlog čudnih događaja, u koje su umešani visoka politika, kriminal i terorizam. Miloš je prvi pik za glavnu ulogu, ali možda bude morao da tumači i neku od epizoda zbog obaveza u Rusiji. Njegova devojka prihvatila je Bjelin poziv, a u igri za uloge su i Aleksandar Radojičić i Viktor Savić - objašnjava naš sagovornik blizak Bjelogrliću.

Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo i Dragana Bjelogrlića, koji je se zagonetno nasmejao i izjavio da nema komentar.U pisanju scenarija učestvovali su istaknuti autori Danica Pajović, Stevan Koprivica i Dejan Stojiljković. Jedanaest epizoda „Senki Balkana“ snimaće se od jula do oktobra, a biće emitovane na proleće naredne godine.

Koga za ulogu generala?MIHALKOV ILI BONDARČUKU seriji će pored Bjele i Bikovića vrlo zapaženu ulogu imaće i jedna velika glumačka zvezda iz Rusije. Produkcija želi da za lik generala Vrangela angažuje Fjodora Bondarčuka ili Nikitu Mihalkova, koji su, pored toga što su sjajni reditelji, i odlični glumci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track