EKSKLUZIVNO HIT SERIJA UBICE MOG OCA NAPRAVILA HAOS Televizije se otimaju za emitovanje NOVE SEZONE!
Foto: Promo

Potpisan ugovor sa Dajrekt medijom

EKSKLUZIVNO HIT SERIJA UBICE MOG OCA NAPRAVILA HAOS Televizije se otimaju za emitovanje NOVE SEZONE!

Pop kultura -

Nove epizode otkupila je "Dajrekt medija", pa ćemo avanture inspektora Aleksandra gledati na onom kanalu koji ponudi najbolje uslove

Ljubitelje televizijske serije "Ubice mog oca" obradovaće vest da je kompanija "Dajrekt medija" iz Beograda otkupila ekskluzivna prava na snimanje i emitovanje druge sezone.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Inspektora Aleksandra, koga igra Vuk Kostić, gledaćemo u novim avanturama na RTS ili na nekom drugom nacionalnom kanalu koji ponudi najbolje uslove. Reditelj Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić napisali su nove epizode, a u fokusu će, pored suđenja Nataliji, biti i novi zločin, u koji su umešani ljudi iz sveta estrade i sporta.

- "Dajrekt medija" je kupila ekskluzivna prava na seriju "Ubice mog oca". U pregovorima je učestvovalo više zainteresovanih strana, ali je ova kompanija ponudila najbolje uslove. Serija će biti snimana uz njihovu pomoć, a oni već imaju veliku iskustvo sa TV produkcijom jer su u Srbiju na male ekrane doveli turske serije "Sulejman Veličanstveni" i "Crna ruža". Pored "Ubica", radiće zajedno i seriju od četiri epizode na osnovu Antonijevićevog filma "Zaspanka za vojnike" - kaže sagovornik Kurira.

Foto: Saša Pavlić
Foto: Saša Pavlić

Producent filma "Zaspanka za vojnike", inspirisanog romanom "Srpska trilogija" Stevana Jakovljevića, biće Goran Đoković. Gaga Antonijević bio je nedostupan za komentar, a ranije je za naš list najavio šta će biti radnja nove sezone.

- Sa Natalijom, koju igra Nataša Ninković, biće još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - izjavio je reditelj s holivudskom adresom.

U novoj sezoni pratićemo kako funkcioniše naše pravosuđe, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, novi slučaj na kojem će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track