EMOTIVNO: Dijamantski koncert Simpli reda na Tašmajdanu
Foto: Dado Đilas

Nastup na festivalu Belgrejd koling

EMOTIVNO: Dijamantski koncert Simpli reda na Tašmajdanu

Pop kultura -

Majk Haknal, na čijem je zubu blistao dragulj, razgalio publiku, većinom ženskog pola

Jedan od najvećih mejnstrim bendova na svetu Simpli red napravili su koncert za pamćenje u četvrtak veče na Tašmajdanu, u okviru Belgrejd kolinga.

Odlično zagrevanje pred sam izlazak legendarnih Engleza prošlo je uz dobro poznate zvuke Natali Dizdar i bendova Džinks i Čejndžover. Nakon njih, u 22 časa, na binu je izašao riđokosi frontmen Majk Haknal, koga je publika pozdravila ovacijama.- Beograde, hvala. Mi slavimo 30 godina sa vama i sviraćemo vaše omiljene pesme. Hajmo malo fankija, ljudi - pozvao je Haknal publiku na đuskanje i obožavaoci sa tribina skočili su na noge uz pesmu „Shine On“.

Mnogima omiljenu pesmu „Holding Back the Years“ Majk, na čijem je zubu inače sijao dijamant, odsvirao je na gitari. Većinom ženska publika njihala se i pevala uglas, a posebno oduševljenje izazvale su fanki stvari poput „Come To My Aid“, „Money‘s Too Tight To Mention“, „Fairground“, „Something Got Me Started“, kao i „Ain‘t That a Lot Of Love“. Pošto je koncert održan u sklopu turneje povodom novog albuma „Big Love“, bilo je i pesama sa njega koje je publika podjednako dobro prihvatila i uzvratila ovacijama. Najjaču emociju i horski vrisak sa prepunih tribina svakako je izazvao njihov najpoznatiji hit „If You Don‘t Know Me By Now“.

Sergej Trifunović jedva uspeo da uđe među VIP zvanice
Sergej Trifunović jedva uspeo da uđe među VIP zvanice

Među poznatima viđeni su Knez s partnerkom i Sergej Trifunović, koji je jedva uspeo da uđe među VIP zvanice, s obzirom na to da ga obezbeđenje prvo nije pustilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track