EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak!
Foto: PR

Nova iznenađenja

EXIT JAČI NEGO IKAD: Jason Derulo i Róisín Murphy potvrdili dolazak!

Exit 2018 -

Ovogodišnji zvezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači sa dva nova hedlajnera! Superpopularni američki pevač Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu!

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Róisín Murphy koja u nedelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine! Pevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom.

Ono što Derula izdvaja od većine ostalih zvezda je što on i piše svoje hitove, a na početku karijere svoj autorski talenat pozajmljivao je i drugim zvezdama. Njegove samostalne turneje izgradile su Derulov današnji prvoklasan šou nastup, a pored nesvakidašnjeg talenta za pisanje i pevanje, Derulo je i vrhunski plesač. Zajedno sa Molokom, Róisín Murphy važi za jednu od ključnih figura muzičke scene kasnih 90-ih, uz neprikosnovene hitove i sada već muzičke klasike „The Time is Now“, „Sing it Back“ i „Forever More“. Brojni mediji složni su u oceni jedinstvene pozicije koju Róisín Murphy uživa na svetskoj sceni, pa se često mogu pročitati napisi kao što je "art-pop kraljica avangarde" ili "modna ikona".

Omiljena akcija EXIT fanova stiže već posle praznika! U petak, 5. maja fanovima stiže omiljena "4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara, kao i posebno skrojeni paketi koji obuhvataju ulaznicu, prevoz i smeštaj dostupni putem zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip. EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Leto ljubavi 2017. Get EXITed spektakl i svojevrsni "Day Zero" na tvrđavi, ove godine biće uz Kilerse 5. jula, nakon čega sledi EXIT festival od 6. do 9. jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track