FANOVI ODLEPILI: Snimak seksa poznatog pevača kruži internetom i svi žele da ga vide
Foto: Profimedia

Procureo video

FANOVI ODLEPILI: Snimak seksa poznatog pevača kruži internetom i svi žele da ga vide

Pop kultura -

Svetski mediji i internet bruje o seks snimku pevača Džastina Bibera.

Džastin od samog početka karijere je izazivao oprečne komentare, ljudi ga vole ili, u najmanju ruku, ne vole. Na Tviteru trenutno je najpopularniji hašteg #justinssextapeleakedparty i svi žele da vide, navodni, snimak seksa poznatog pevača.

Fotografije Džastina i njegove devojke Sofije Riči koje su zabeležene u Meksiku i na kojima je Džastin go kao od majke rođen pokrenule su razne priče.

Kako prenosi britanski ”Metro”, Sofija koja je nedavno napunila 18 godina je sa Džastinom na snimku.Takođe sumnja se da je ovo još jedan način da se izvrši invazija na privatnost Bibera koji je zatvorio Instagram profil nakon što su korisnici u komentarima napali njegovu devojku zbog njegove bivše devojke i pevačice Selene Gomez.

Džastin se već godinama bori sa paparacima, klipovima njegovog razuzdanog ponašanja koji su završili na internetu, ali bez obzira na sve to nije štetilo njegovoj karijeri.

Muzički kritičar iz “Roling Stouna” napisao je da su fanovi više uzbuđeni zbog njegovog seks snimka, nego potencijalnog novog albuma.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track