(FOTO) Bio na meti nasilnika sa interneta: Kako je preminuo Kevin iz grupe Bekstrit Bojs?
Foto: Profimedia

FANOVI BESNI I U SUZAMA

(FOTO) Bio na meti nasilnika sa interneta: Kako je preminuo Kevin iz grupe Bekstrit Bojs?

Pop kultura -

Vest o smrti pevača Kevina Ričardsona, jednog od članova grupe Bekstrit Bojs, potresla je čitavo strano zvezdano nebo...

Pevač grupe Bekstrit Bojs, Kevin Ričardson, markantni mladić misterioznog pogleda i, kažu, građe jednog Kevin Klajn modela, pridružio se grupi poznatih koji su ničim izazvano u jednom periodu života postali žrtve "death hoax"-a, piše Story.rs. Naime, trač o navodnoj smrti u ponedeljak potresla je čitavu javnost, objavom na društvenim mrežama koja je glasila:-Počivaj u miru, Kevine."

Dok je trajalo iščekivanje, osvanulo je i anonimno ispitivanje fanova, koji su u čak 78 odsto glasali za odgovor koji kaže da stvarno više nema smisla razmišljati se, te da je vreme da se oglasi neko ko će moći sa sigurnošću da kaže da li je pevač dobro.

Na sreću, već dan kasnije, 6. decembra oglasio se menadžer koji je brzo stavio tačku na ovu laž, koja je kako pojedini smatraju i prebrzo mnoge zavila u crno.- Kevin je živ, i dobro je... Samo se očito pridružio listi poznatih kojima je velika šteta načinjena ovim putem. Ne treba svemu slepo verovati", bio je kratak on.Fanovi koji su poverovali u trač iskazali su veliki bes, govoreći kako (ni) ovakva vrsta nasilja nema opravdanje, i da je u pitanju neko ko ne misli, neko ko namenski želi da povređuje. S druge strane, fanovi koji nisu u potpunosti poverovali šuškanju samo su odvažno naglasili da ovako nešto i nije moglo da prođe tiho ili da potraje, jer je pevač i dalje veoma poznat u zemlji, ali i čitavom svetu.

Sa sajta Story.rs preporučujemo i: Milioni fanova neutešni: Vest o samoubistvu Breda Pita (bukvalno) preti da sruši internet! I oni ponekad pocrvene: 10 najčuvenijih laži koje smo čuli od poznatih Prerana smrt ih je razdvojila, ali nije ugasila ljubav: Najtragičnije priče u svetu poznatih (FOTO) Kad kolena zaklecaju: Najromantičnije priče o tome kako su se upoznali slavni parovi (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track