(FOTO) BOŽE TI SAČUVAJ: Ovo su momci koji su potrošili bogatstvo da bi ličili na Kim Kardašijan!
Foto: Printscreen/Facebook/Twitter/Profimedia

Opsednuti likom starlete

(FOTO) BOŽE TI SAČUVAJ: Ovo su momci koji su potrošili bogatstvo da bi ličili na Kim Kardašijan!

Pop kultura -

Džordan Park i Džejm Holt su potrošili nekoliko hiljada funti na plastične operacije, kako bi izgledali kao njihov idol, rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Težnja da izgledaju kao najpoznatija svetska starleta, pretvorila se u pravu borbu dvojice "momaka" koju oni vode preko društvenih mreža. Obojica su potrošila bogatstvo, kako bi ličili na Kim.

Dvojica momaka su privukla pažnju medija pošto su operisali usta i totalno promenili lični opis. Kada je Džejms (22) postavio na društvene mreže članak o njemu koji je objavio jedan magazin u kome se spominje još jedan verni fan Kim Kardašijan, Džordan, Džejms ni malo nije bio srećan zbog toga.

"Srećan sam što sam dobio prostor u novinama koje se čitaju širom Amerike. Ali, zašto je neko morao da u priču o meni ubaci i Džordana?!", napisao je Džejms na Fejsbuku.

Povodom "rata" oglasio se i Džordan.

"To nije prvi Fejsbuk "rat" koji vodimo. Uvek je pokušavao da me ponizi. On, po izgledu nalik Kim, za mnom zaostaje jedno dve godine. Ljut je što su i mene spomenuli u tom članku o njemu. Ali, ja sam prvi počeo da radim na tome da izgledam kao Kim. Besan je jer njegova priča nije privukla toliko pažnje kao moja", rekao je Džordan.

Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track