(FOTO) BRED PIT U STRAHU, SMRŠAO ZBOG NJE: Anđelina Džoli želi da ga UNIŠTI CRNOM MAGIJOM!
Foto: Profimedia

NIJE MU SVEJEDNO

(FOTO) BRED PIT U STRAHU, SMRŠAO ZBOG NJE: Anđelina Džoli želi da ga UNIŠTI CRNOM MAGIJOM!

Pop kultura -

Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli i dalje je u centru pažnje svetskih medija, a sada su se pojavile šokantne nove spekulacije o glumici, zbog kojih njen bivši živi u strahu.

Kako piše "Radar Online", Anđelina se navodno godinama bavi crnom magijom, a Bred je prestravljen da će početi da je koristi protiv njega.

"Bred umire od straha da će Anđelina početi ga koristi moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj da ga potpuno uništi", rekao je izvor.

Ali, to nije sve. Magazin tvrdi da su upravo Anđelinine čini rastavile Breda i njegovu bivšu suprugu Dženifer Aniston, te da je ona bacila kletvu i na njegov filma "Allied", jer je bila užasno ljubomorna na Marion Kotijar, koja je njegova partnerka u filmu.

Otkrili su i da je 41-godišnja Anđelina već pretvorila njegov život u pakao, počevši od prošle godine kad ga je izludela razvodom i optužbama za zlostavljanje njihove dece.

Fanovi Breda Pita nedavno su primetili i da je glumac drastično smršavio nakon razvoda, te izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, a Anđelina je navodno već krenula dalje. Naime, strani mediji pišu da je glumica srećno zaljubljena i čak razmišlja da se ponovo uda.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track