(FOTO) DUGA KOSA OTIŠLA U ZABORAV: TIFA obrijao GLAVU, a ovo je njegov razlog!
Foto: Printscreen/Instagram

Menja imidž

(FOTO) DUGA KOSA OTIŠLA U ZABORAV: TIFA obrijao GLAVU, a ovo je njegov razlog!

Pop kultura -

Mladen Vojičić Tifa je sa svojih 56 godina potpuno promenio izgled, ošišavši se na nulu.

Osim što je ovaj Sarajlija promenio imidž, odnedavno je postao i stnovnik Beograda.

"Nije to prvi put da se ošišam nakratko. Malo mi je duga kosa dosadila. Dosta puta sam tako nešto slično radio u svojih 56 godina. Nikada nešto posebno nisam vodio računa o frizuri. Sve što radim, radim iz srca. Nemam neku unapred pripremljenu strategiju. Postoje dve kategorije - umetnici i estradni umetnici. Da sam estradni umetnik, onda bih poštovao pravila igre, ali ja sam umetnik pa, kako mi dune, tako se i ponašam", rekao je Tifa.

Pevač je pričao o tome šta ga je navelo da postsne stanovnik Beograda.

"Da, tako je. Preselio sam se u Beograd, mada ja imam nekretnina, a i prijavljen sam i u Sarajevu. Nisam ja otišao iz Sarajeva zbog Sarajeva, samo sam otišao trbuhom za hlebom, jer me ovde ljudi više cene nego u mojoj avliji. Ovde imam veću širinu i prostor za delovanje. A da mi je nešto smetalo ranije, onda bih davno otišao, ali ne u Beograd nego preko bare", izjavio je pevač.

Ovako se njemu čini današnja publika.

"Ma, publika je ista. Ne podilazim ja nikome. Mene su 2005. godine pitali šta mislim o Balaševiću i rekao sam: "Pun mi je kofer njega, dede, oraha i njive." Gledao sam njegove snimke sa koncerata i, gde god dođe, isti je scenario, uzdah, izdah, samo je razlika u gradu. Pa, pogreši, majku mu, bar jednom. Svaki put, gde god da dođe: "Vi ste divna publika." Podilazi, i ne samo on, ima njih dosta. Njega sam prozvao, ali stojim iza onoga što sam rekao. Ali, publika je svuda ista", ističe je Vojičić.

Dragan Kadić
Dragan Kadić

On svoje profesionalne planove ima i bez "Bijelog dugmeta", iako još uvek nema nove pesme.

"Mimo "Bijelog dugmeta", polako radim na svom albumu. Kompletna ekipa mi je u Sarajevu. O tome će se pričati kad bude vreme. Radi se. Pa, ja ne znam ništa drugo da radim nego da pevam i snimam. Ne pripadam nijednom klanu. Nemam nekretnina, kao neki pojedinci, pa da živim od kirija. Nikome ne zavidim, samo konstatujem. Hvalim te Bože da sam stekao dovoljno samopouzdanja. Ali, ono što je postignuto, nije dovoljno. Moraš uvek da daješ da bi dobio", rekao je Tifa.

avaz/ Mirsad Cviko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track