(FOTO) DUGO SU VERENI, ALI OD SVADBE NIŠTA: Ovih 15 poznatih parova se nikada neće venčati
Foto: Profimedia

(FOTO) DUGO SU VERENI, ALI OD SVADBE NIŠTA: Ovih 15 poznatih parova se nikada neće venčati

Pop kultura -

Mnogi parovi nikada ne odu dalje od veridbe, a njihove prosidbe kriju neobične detalje, piše Story.rs. Pogledajte koji golupčići će ostati zauvek vereni!

1. Miranda KerSvetski poznati model Miranda Ker je 20. jula objavila je lepe vesti u vezi sa veridbom. Uprkos činjenici da su faniovi obožavali njenog bivšeg supruga Orlanda Bluma i sina Flina, radovanje povodom novog izabranika nije izostalo.

2. Pipa Midlton i Džejms MetjusJedna od najpoželjnijih udavača, Pipa Midlton obećala je svoje srce Džejmsu Metjusu 17. jula. Fanovi sa uzbuđenjem iščekuju venčanje ovog para.

3. Maraja Keri i Džejms PakerPevačica će nakon braka sa Tomijem Motolom i mladim glumcem -reperom Nikom Kenonom, okušati sreću sa svojim vršnjakom Džejmsom. Njih dvoji su se zabavljali godinu dana nakon što je on postavio najvažnije pitanje.

4. Blek Čajna i Rob KardašijanKada su objavili da su vereni, svi su burno reagovali. Porodica Kardašijan s nestrpljenjem očekuje venčanje, jer će doneti dobru gledanost.

5. Džastin Verlander i Kejt UptonPar je veren od maja meseca 2016. godine, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje njihov veliki dan.

6. Talija Barnet i Robert PatisonTalija nosi verenički prsten od aprila prošle godine. S obzirom na to da su kao par prošli medijski linč, verujemo da će nakon venčanja imati uspešan i skladan brak.

7. Eniko Periš i Kevin HartPar je veren oko dve godine, a venčanje je zakazano za ovo leto.

8. Majli Sajrus i Liam HemsfortOvaj par je javno potvrdio veridbu, ali se o datumu venčanja još uvek ništa ne zna.

9. Lindzi Lohan i Igor TarabasovOvaj par nikada nije ozvaničio svoju veridbu i upravo zbog toga je specifičan.

10. Rouzi Huntigon Vitli i Džejson StejtamModel i glumica i njen izabranik, glumac, ozvaničili su svoju veridbu na dodeli Zlatnog globusa u januaru 2016. Još uvek nisu zakazali venčanje.

11. Dženifer Hadson i Dejvid OtungaPar je veren čak od 2008. godine i imaju šestogodišnjeg sina Dejvida. Glumica ne veruje u razvod i iz toga razloga odlaže venčanje.

12. Aleks Grinvold i Bri LarsonGlumica koja je za ulogu u filmu Soba dobila Oskara je zaprosila svoj dečka muzičara ove godine u Tokiju.

13. Mia Got i Šia LaBofKada je stavio prsten na ruku svoje izabranice, glumac je svima rekao lepe vesti. Divan gest, zar ne?

14. Bruks Lejh i Džulijen HjuPar je veren od avgust 2015. godine, a venčanje još uvek nije zakazano.

15. Džošua Džekson i Dajen Kruger Nakon duge veridbe, njih dvoje su se razišli nakon deset godina.Sa sajta Story.rs pročitajte i: Iznenađenje na romantičnom odmoru: Na ruci Aleksandre Prijović zasijao prsten (FOTO)Nju znate kao seksepilnu i zgodnu voditeljku, ali njena lepota leži u genima: Sestra Sanje Marinković opčinila svojim izgledom (FOTO)Martina Vrbos: Tajno venčanje na moruDok ostale zvezde kupuju ogromne vile, njemu je dovoljan ovaj stan: Dobrodošli u novi dom Ben Stilera (FOTO)Na venčanju Petra i Ivane, devojka jednog pevača je privukla sve poglede: Ekstravagantna haljina i divlje kovrdže je postavili u centar pažnje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track