(FOTO) GDE JE ČUVENA ESTER IZ BALA NA VODI: Kako danas izgleda i šta radi Gala Videnović!
Foto: Fejsbuk

Otkrivamo

(FOTO) GDE JE ČUVENA ESTER IZ BALA NA VODI: Kako danas izgleda i šta radi Gala Videnović!

Pop kultura -

Gala Videnović (47) danas Aleksić zablistala je preksinoć na projekciji filma Srđana Karanovića "Jagode u grlu" koja je održana u Dvorani Kuturnog centra Beograda.

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica, te 1985. godine, je i proslavila uloga Vesne u ostvarenju koje je rađeno 10 godina nakon emitovanja kultne serije "Grlom u jagode".

Gala Videnović Foto: Damir Dervišagić
Gala Videnović Foto: Damir Dervišagić

Galu najviše pamte po serijalu "Žikina dinastija" i ulozi Ruskinje Nataša, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina "Bal na vodi" i kroz igrani program "Metla bez drške".

Bal na vodi
Bal na vodi

Glumica danas živi u Beogradu nakon što je nekoliko godina putovala po svetu. Retko daje intervju. Ona je nedavno doživela saobraćajnu nesreću kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo automobil.

Nakon te povrede otišla je na Bali na odmor, gde je kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja. I dalje je podjednako lepa, kao i pre više od trideset godina, kad nas je osvojila na velikom platnu svojim osmehom. Poslednju ulogu je ostvarila u seriji "Andrija i Anđelka".

(FOTO) BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH DAMA SFRJ: Svi su voleli njeno nežno lice, a danas izgleda ovako

Metla bez drške
Metla bez drške

BONUS VIDEO:

Čuvena četvorka u srpskoj verziji: Koji domaći glumci će se pojaviti u trećem delu filma Seks i grad?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track