(FOTO) I ONA SE OSLOBODILA: Legendarna glumica u 67. godini pokazala da ne nosi brus
Foto: Profimedia

Ups

(FOTO) I ONA SE OSLOBODILA: Legendarna glumica u 67. godini pokazala da ne nosi brus

Pop kultura -

Jedna od najpopularnijih i najtalentovanijih glumica današnjice, Meril Strip, pojavila se na crvenom tepihu povodom promocije novog filma, komedije "Florens Foster Dženkis" i slučajno ili možda čak i namerno, zaboravila da obuče brushalter.

Iako što je Meril "zaboravila" da obuče deo donjeg veša u Rimu, na to se uopšte nije obazirala. Legenda je ipak legenda.

Još kada je dunuo vetar i počela da pada kiša, glumici je prirodno, zbog hladnoće, nešto izvirilo, ali ona nije skidala osmeh sa lica. Uostalom zašto joj ne bi prijali pogledi ka njenom poprsju, a 67-godišnja zvezda je šetala kao da se ništa ne dešava.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je bila zakopčana do grla, svilena bluza je jasno stavila do znanja da Meril ispod nje nema ništa. Podsetimo, Meril Strip već četrdeset godina je u braku sa vajarom Donom Gumerom, ali mu izgleda nije bila verna. Trostruka oskarovka je supruga varala sa Džekom Nikolsonom, koji je bio i njen partner u filmu "Ironweed".

"Iako retko ko pamti film "Ironweed" iz 1987. godine, mi sa seta dobro se sećamo Merilinih vrelih noći sa Džekom. Sećam se da smo ujutru morali da ih molimo da izađu iz prikolice", otkrio je nedavno jedan od zaposlenih sa seta.

(Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track