(FOTO) Kejt Midlton na svečanost došla u kućnoj haljini: Telo vreteno!
Foto: Profimedia

POKAZALA PREVIŠE?

(FOTO) Kejt Midlton na svečanost došla u kućnoj haljini: Telo vreteno!

Pop kultura -

Šlic na haljini otkrio savršeno oblikovane noge

U sklopu kampanje za podizanje svesti o mentalnom zdravlju dece, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton posetila je srednju školu u Harlou u pratnji supruga princa Vilijama, piše Stil.

Za ovu priliku, lepa Kejt odabrala je svetlo-plavu haljinu sa belim i teget tufnama, koja je, zbog kopčanja napred, mnoge podsetila na kućnu haljinu.Iako je dužine do ispod kolena, plava toaleta otkrila je savršeno oblikovane noge vojvotkinje, zahvaljujući šlicevima koji sežu do pola butine.

Kejt je poznata po svojoj ljubavi prema sportu, što se i vidi na njenom vretenastom telu.Pročitajte još na portalu Stil:Kad se udaš za ruskog milijardera: Dijamantska haljina teška 25 kg, luksuz da se raspametiš! (FOTO)Raskinuo veridbu preko novina: Opaka osveta glumice bivšem i njegovoj ljubavnici! (FOTO)Ana Ivanović na mukama: Ako zatrudni, izgubiće 7 miliona evra!Šeron Stoun (58) o kobnoj noći: Videla sam belu svetlost i stare prijatelje koji su preminuli!Leontina drastično smršala: Pevačica sada izgleda ovako! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track