(FOTO) KIM KARDAŠIJAN PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE PLJAČKE: Evo kako se pojavila poznata starleta
Foto: Profimedia

Uhvatili je paparaci

(FOTO) KIM KARDAŠIJAN PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE PLJAČKE: Evo kako se pojavila poznata starleta

Pop kultura -

Jednu od najpopularnijih starleta na svetu i velika rijaliti zvezda protekle večeri prvi put su uspeli da uhvate paparaci i to bez šminke.

Poznato je da Kim Kardašijan gubi veliku svotu novca zato što se ne pojavljuje u medijima, a zvezda autorskog rijaliti šou programa ne želi svoju bezbednost više da dovodi u pitanje.

Nakon što je opljačkana u hotelskoj sobi u Parizu kada je posetila nedelju mode, starleta je odlučila da se povuče iz medija jer smatra da je za incident kriva sama.

Kim misli da je njeno svakodnevno eksponiranje i objavljivanje na društvenim mrežama gde je i šta radi dovelo do toga da joj pljačkaši prete pištoljem i odnesu novac i nakit u vrednosti od devet miliona dolara.

Paparaci su uspeli da uhvate starletu dan kada je napuštala luksuzni hotel, a juče se po prvi put pojavila u javnosti i to bez šminke. Kim nije očekivala da će je biti uhvaćena u kolima, a kada su sevnuli blicevi, ona je svoje lice prekrila šakom.

Nije poznato da li je to učinila zato što nije bila sređena za fotografisanje ili ipak želi da nađe malo privatnosti u svom životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track