(FOTO) KRALJEVSKI FOTOŠUTING: Ovo su prve zvanične fotke sa krštenja princeze Šarlote!
Foto: Profimedia

Poziranje

(FOTO) KRALJEVSKI FOTOŠUTING: Ovo su prve zvanične fotke sa krštenja princeze Šarlote!

Pop kultura -
Četiri fotografije koje je u Kensingtonska palata pustila u javnost je napravio fotograf Mario Testino odmah su privukle veliku pažnju
1 / 4 Foto: Profimedia

Krštenje princeze Šarlote Elizabete Dajane je u nedelju bila najvažnija vest u Britaniji, a zvanične fotografije sa ovog važnog događaja objavljene su tek danas.

Ipak, Šarlotin stariji brat, princ Džordž je bio zvezda s obzirom na to da je reč o nestašnom dečačiću, privukao najviše pažnje pre i tokom ceremonije, ali su uspeli da ga umire makar za zvanično fotografisanje.

Četiri fotografije koje je u Kensingtonska palata pustila u javnost je napravio fotograf Mario Testino odmah su privukle veliku pažnju. Na grupnoj fotografiji se vidi kraljica i tri generacije kraljevskih naslednika - princ Čarls, Princ Vilijam i princ Džordž.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kejt Midlton drži svoju ćerku, dok je njen suprug princ Vilijam zagrlio sina koji je nogice podigao na sedište. Sa njima sedi i kraljica. Iza njih stoje Majkl Midlton, Pipa Midlton, Džejms Midlton, Kerol Midlton, Princ Čarls sa suprugom Kamilom i princ Filip.

Na ostalim fotografijama su srećni roditelji sa svojom decom, tačnije tu je fotka Kejt sa ćerkicom i Viljama sa Džordžom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track