(FOTO) NAJŽEŠĆE ZALJUBLJENI PAR: Oni su čvršći nego ikad, uprkos naletu holivuskih razvoda
Foto: Instagram Printscreen

Metalci

(FOTO) NAJŽEŠĆE ZALJUBLJENI PAR: Oni su čvršći nego ikad, uprkos naletu holivuskih razvoda

Pop kultura -

U svetlu skorašnjih krahova velikih holivudskih brakova valja se podsetiti i onih najistrajnijih.

Sve je savršeno jasno - Džejson Momoa i Liza Bonet su najzaljubljeniji par u Holvudu i potpuno su kul. Liza Bonet je oduvek imala specifičan ukus za muškarce. Bila u braku sa Lenijem Kravicom i rodila mu ćerku, a onda je upoznala 12 godina mlađeg Džejsona Mamou. Sa njim je već 11 godina, a u braku su od 2007. i imaju dvoje dece.

Kada su se upoznali, zgodni Kal Drogo iz "Igre prestola" je bio u vezi i planirao je da se oženi. Ubrzo posle njegovog raskida, Liza je ostala trudna.

"Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Kada sam je upoznao nije znala da sam je uhodio. Bio sam sa jednim od mojih najboljih prijatelja i kada sam se okrenuo, trebalo je da nas upoznaju, a ja sam bukvalno video vatromet! Ona je rekla: "Zdravo, ja sam Liza", a ja: "Zdravo, ja sam Džejson", i okrenuo sam se ka drugaru kao da sam odlepio. Iznutra sam se osećao kao mala devojčica, pokušao sam da udubim glas i saberem se. Zbog nje sam definitivno bio stidljiv. Bila mi je čast", rekao je Momoa.

Priznao je da mu se Liza sviđala još od "Kozbi šoua" u kojem je glumila, iako je tada bio dečak.

"Definitivno sam još tada bio u fazonu: "Želim nju. Dobiću je." Nisam joj to rekao dok nismo dobili dvoje dece. Ali rekao sam joj da sam je na neki način uhodio. Znao sam da ću te naći", rekao je glumac.

Liza zna kako treba sa Džejsonom.

"Ona je neverovatna, a ja sam veliki seronj.. Ona je anđeo, divna je. Vidi suštinu stvari. Radio sam mnogo glupih stvari u životu", priznao je glumac.

A kada su pokušali da uporede njegov brak iz serije "Igra prestola" sa Majkom zmajeva i onaj iz stvarnog života, Momoa je objasnio da nije kralj u svojoj kući.

"Igra prestola" je najbolja stvar na kojoj sam radio. Drogo nije morao mnogo da govori, što je teže nego što mislite, a istina je da ja nisam ni kralj u svojoj kući. Moja žena mi kaže da operem sudove, a ja odgovaram: "Da dušo, mogu da pospremim." Kada ideš okolo kao kralj, to je napeto. I ja uživam kada žena uživa u seksu! Ne želim da ih rasplačem", zaključio je.

Liza i Džejson imaju devetogodišnju Lolu i osmogodišnjeg Nakou.

(24sata/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track