(FOTO) NEKAD I SAD: Sve transformacije Ane Kokić
Foto: Story Arhiva

U susret proslavi 32. rođendana

(FOTO) NEKAD I SAD: Sve transformacije Ane Kokić

Stars -
Poznata pevačica danas će proslaviti svoj 32. rođendan, a mi vam predstavljamo galeriju u kojoj možete videti kroz kakve je sve faze Ana prolazila tokom dugogodišnje karijere kada su u pitanju njen stil i fizički izgled
1 / 6 Foto: Story Arhiva

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs

Naša popularna folk pevačica Ana Kokić rođena je 11. marta 1983. godine, a svoju muzičku karijeru započela je još davnih devedesetih godina kada je postala članica muzičke grupe Energija koja je u to vreme dostigla veliku popularnost.

Godine 2006. rešila je da započne samostalnu karijeru i objavila debitantski album Mojne mala, nakon kog su usledila još dva, takođe veoma uspešna albuma - Šta će meni ime (2007) i Psiho (2011).

Ipak, koliko god njeni uspesi na poslovnom planu bili veliki, čini se da Ana svojim najvećim životnim uspehom ipak smatra stvaranje porodice sa vaterpolistom Nikolom Rađenom i rađanje dve ćerkice - Nine i Tee.

Osim toga što se ostvarila i na poslovnom i na privatnom planu, Ana je pokazala da i slobodno vreme ume odlično da iskoristi, a tu tvrdnju potkrepljuje njena pobeda u šou programu humanitarnog karaktera Tvoje lice zvuči poznato u kom je dala svoj maksimum i iz epizode u epizodu oduševljavala publiku i na kraju odnela pobedu, a nagradu od 25.000e poklonila tada trinaestomesečnoj Srni Sedmak kojoj je bilo neophodno lečenje teške bolesti u inostranstvu.

Ana je poznata i po relativno čestim promenama imidža, pa smo tokom njene dugogodišnje karijere bili u prilici da je viđamo u najrazličitijim modnim izdanjima. A da voli da eksperimentiše, više puta je pokazala i drastičnim promenama frizure.

Ani želimo srećan rođendan, a za naše verne čitaoce i Anine fanove pripremili smo galeriju fotografija u kojima ćete moći da vidite kroz kakve je sve faze, kada su u pitanju njen stil i fizički izgled, popularna pevačica prolazila tokom svoje karijere.

Sa sajta Story.rs preporučujemo još:

Ana Kokić odgovorila: Nikola ne može da odlučije bez mene!

Ana Kokić neodoljivo podseća na nekadašnju zvezdu Silvanu Armenulić

Ovako izgleda mlađa sestra Ane Kokić (FOTO)

Ana Kokić: Jedva čekam da se Srna vrati sa lečenja (VIDEO)

Ana Kokić: Kraljica transformacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track