(FOTO) NIKO NIJE ZNAO KROZ KAKAV PAKAO PROLAZI: Glumica doživela 2 tragedije za samo godinu dana
Foto: Printskrin/Instagram

Nije joj lako

(FOTO) NIKO NIJE ZNAO KROZ KAKAV PAKAO PROLAZI: Glumica doživela 2 tragedije za samo godinu dana

Pop kultura -

Kraj prošle godine bio je veoma težak za glumicu Sofi Marso. Ona je u kratkom periodu ostala je bez bivšeg supruga i majke. Naime, mama joj je preminula samo nekoliko dana pre Božića.

Sofina majka godinama se borila sa rakom pluća, koji se zatim proširio i na mozak, a glumica je mesecima bila uz nju dok je bila u bolnici. Niko nije znao da Sofi prolazi kroz težak životni period jer glumica nije otkazala angažmane, a pred kolegama je uvek bila vedra i nasmejana. Ipak, taj osmeh nestao je kada je njena mama pred Božić pala u komu, a zatim i preminula. U februaru prošle godine, Marso je preživela još jedan veliki gubitak. Njen bivši suprug, poljski reditelj Andžej Zulavski izgubio je bitku sa rakom.

Sofi je na sahrani bila slomljena, a uprkos njihovim razmiricama, koje su rezultirale razvodom, on je bio i ostao ljubav njenog života. Vezu sa kontroverznim poljskim rediteljem počela je kada je imala samo 18 godina, dok je on imao 44. Njihov brak okončan je 2001. godine, a zajedno su proveli 17 godina.

(sivertimes.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track