(FOTO) Njima nije uspelo: Ovi propali holivudski brakovi se i danas pamte
Foto: Profimedia

(FOTO) Njima nije uspelo: Ovi propali holivudski brakovi se i danas pamte

Pop kultura -

Prekidi brakova poznatih parova sve češće propraćeni su teškim rečima u javnosti, ali neki od njih vredeli su toliko da su se partneri odricali milijardi dolara kako bi ih što pre okončali, piše Story.

Poslednja dva u nizu, koja su gotovo ličila na filmski scenario, bila su između glumaca Džonija Depa i Amber Herd, kao i muzičara i rijaliti zvezde Ozija Ozborna i njegove supruge Šeron

Ozi i Šeron OzbornKrajem prošlog meseca ovaj poznati par, koji je putem svog rijalitija svaki sekund intime delio sa javnošću, odlučio je da stavi tačku na brak dug trideset tri godine. Kontroverzni muzičar Ozi Ozborn, iako duboko zakoračio u sedmu deceniju, i dalje ne može da se okane mladih žena. Za njegovu poslednju preljubu sa frizerkom slavnih ličnosti Mišel Pag, saznala je ne samo Šeron, već i njihova ćerka Keli, koju je ova situacija veoma pogodila. Izrevoltirana zbog kraha braka svojih roditelja, Ozijeva naslednica objavila je na Twitteru broj telefona očeve ljubavnice, uz brojne pogrdne komentare. Iako je Ozi i ranije bio sklon neverstvu, čini se da je ovo bila poslednja kap koja je prelila čašu i navela Šeron da podnese zahtev za razvod i izbaci supruga iz porodične vile vredne 10 miliona dolara.

Alek Boldvin i Kim BejsingerGlumački par Alek Boldvin i Kim Bejsinger bili su u braku devet godina, nakon čega je usledila oštra borba za starateljstvo nad ćerkom Ajrlend. Slavan par je od samog početka imao turbulentnu vezu, ali kada su se emocije ugasile, usledilo je iznošenje pikanterija u javnost. Kim je za Aleka govorila da je tiranin, dok je on nju nazivao crnom udovicom. Glumac je tek šest godina po završetku brakorazvodne parnice progovorio o ovom periodu. Izjavio je da je bio van sebe i kako je ceo postupak loše uticao na njegovu psihu.

Vitni Hjuston i Bobi BraunBrak pevačice Vitni Hjuston i muzičara Bobija Brauna bio je ispunjen turbulencijama od samog početka, a mnogi i danas govore da se preminula muzička diva ubila zbog depresije s kojom je još tada počela da se bori. Razvod slavnog para potpisan je 2007. godine posle niza Bobijevih neverstava za koje je pevačica saznala, ali i stalnog fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Konzumiranje narkotika nije poricala, a buran brak sa Bobijem doveo ju je do bulimije i anoreksije, od kojih je bolovala 2005. godine, kao i benignog tumora na mozgu. Polovinom februara 2012. Vitni je okončala svoj život u hotelskoj sobi kada se predozirala narkoticima, a tri godine kasnije istu sudbinu doživela je njena i Bobijeva ćerka Bobi Kristina.

Demi Mur i Ešton KučerOvaj holivudski par koji je od prvog dana svoje veze privlačio pažnju zbog razlike od 16 godina, okončao je brak nakon osam godina zajedničkog života. Ešton i Demi bili su gotovo nerazdvojni, a u javnosti su uvek izgledali srećno i zadovoljno. Međutim, nakon šest godina braka, isplivao je skandal u javnosti kada je jedna devojka obelodanila aferu koju je imala sa Kučerom. Kao da to nije bilo dovoljno bolno i brakorazvodni proces trajao je naredne dve godine jer je glumica insistirala na određenim uslovima. Jedan od njih bio je i da je mladi supružnik finansijski izdržava. Brojne spekulacije punile su medije u tom periodu, od razvratnog seksa do bludnih žurki... Sve ove priče veoma su pogodile Demi, koja je tada završila u bolnici. Nakon rastanka, Ešton je sreću pronašao sa koleginicom Milom Kunis, dok je Demi još slobodna i drži se daleko od očiju javnosti.

Donald i Ivana TrampŽivotni partneri Donald i Ivana Tramp bili su u braku 15 godina iz kojeg su dobili troje dece: Ivanku, Erika i Donalda. Povod za razvod američkog milijardera i slavne lepotice bilo je njegovo neverstvo sa Marijom Mejpl, kojom se kasnije i oženio. Iako na kraju ove ljubavne balade nije bilo suza, barem ne zbog emocija, Ivana je i te kako naplatila poniženje zbog javne prevare. Kasnije je čak rekla: Ne luduj nego uzimaj, aludirajući na bogatstvo koje je inkasirala posle razvoda procenjeno na više od 30 miliona dolara. Kandidat republikanaca na predsedničkim izborima SAD trenutno je u braku sa Melanijom Tramp.

Slavica i Berni EklstonRazvod Slavice i Bernija Eklstona gotovo da je ušao u istoriju kao najbrže okončan brak, s obzirom na to da su se zvanično rastali za gotovo 58 sekundi. Zajednički život dug 24 godine završio se zbog nerazumnog ponašanja vlasnika Formule 1, kako je Slavica tada objasnila. Ono što je svakako zanimljivo, bila je podela milionske imovine stečene u braku, pa je nekadašnja manekenka od kraha ljubavi inkasirala milijardu funti, što se i danas smatra jednim od najskupljih razvoda. Slavica i Barni imaju ćerke Tamaru i Petru.Sa sajta Story.rs, pročitajte i: Okružena ljubavlju i radošću: Seka Aleksić blista u trudnoći i bez trunke šminke (FOTO)Emocije koje se ne mogu opisati rečima: Dragana Mićalović na dirljiv način Slobodi poručila koliko je voli (FOTO)Raspametila mnoge muškarce: Seksepilno izdanje Nikoline Kovač nikoga nije ostavilo ravnodušnim (FOTO)Ona je kraljica plaže: Anastasija Ražnatović zapalila Kipar (FOTO)Njih dvoje su pravi primer da ljubavne bajke i dalje postoje: Vesna Đogani u romantičnom zagrljaju (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track