(FOTO) Ona je najlepša devojčica (10) na svetu, a život joj je pretvoren u pakao!
Foto: Printscreen Facebook

Na udaru neprimerenih komentara

(FOTO) Ona je najlepša devojčica (10) na svetu, a život joj je pretvoren u pakao!

Pop kultura -
Kristina Pimenova ima 10 godina, a već se nalazi u samom vrhu modne industrije.

Kristina Pimenova ima 10 godina, a već se nalazi u samom vrhu modne industrije. Inače, ova lepotica, rođena 25. decembra 2005. godine u Moskvi, karijeru je počela da gradi već kao trogodišnjakinja. U posao ju je uvela majka, koja se i sama bavila modelingom. Za sobom već ima mnogo naslovnih strana, od kojih je svakako najvažnija ona koja je krasila časopis "Vogue Bambini".

Njena majka Glikerija Pimenova vodi njene profile na društvenim mrežama na kojima se često vidite komentari sa seksualnom konotacijom, nazivaju dete "bejbi" i komentarišu njene noge.

"Morate da razmišljate kao pedofil da bi u ovim slikama videli nešto seksualno, zato je vreme da posetite doktora", odgovorila je Glikerija nepristojnim ljudima.

Nekoliko godina ranije, postavila sam Kristininu sliku sa plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smeje se. Držala je igračke ispred grudi i grlila ih i znate šta su bili komentari? "Oh, ona pokriva grudi zato što misli da ima šta da sakrije". Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju da odu do psihijatra", rekla je Kristinina majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track