(FOTO) ONE SU NAJSEKSIPILNIJE: Viktorija Sikret nagradio je najlepše dame Holivuda
Foto: Profimedia

Lepota poznatih

(FOTO) ONE SU NAJSEKSIPILNIJE: Viktorija Sikret nagradio je najlepše dame Holivuda

Pop kultura -

Čuveni svetski brend "Viktorija sikret" sastavio je listu najseksepilnijih žena u šou biznisu. Prilikom pravljenja liste, oni su uzeli u obzir stil, stav i samouverenost poznatih dama.

To kako "Viktorija sikret" definiše pojam "seksi" već godinama se shvata vrlo ozbiljno jer osim same estetike bitni činioci su duhovna snaga i inspiracija kojom odišu poznate holivudske dive.

2. Demi Lovato

Demi Lovato (Foto: Profimedia)
Demi Lovato (Foto: Profimedia)

Počela je još kao dete na Dizni kanalu. Već od najranijih dana videlo se da će postati zvezda. Danas ima 23 godine i postala je izrazito uspešna pevačica i uzor mnogim mladim ženama, jer je, kako sama navodi, imala problema sa samopouzdanjem.

3. Selena Gomez

Selena Gomez (Foto: Instagram)
Selena Gomez (Foto: Instagram)

Koleginica Demi Lovato, Selena Gomez (23) takođe je počela na Dizni kanalu, a u prvi plan je izbila ulogom u seriji "Wizards of Waverly place". Vremenom se nametnula i kao pevačica, a javnosti je poznata njena bivša, burna veza sa Džastinom Biberom.

4. Sofija Vergara

Sofija Vergara (Foto: Profimedia)
Sofija Vergara (Foto: Profimedia)

Proslavila se širom sveta ulogom u seriji "Moderna porodica", a njeno izvajano telo i neodoljivi šarm i dalje mame muške uzdahe, iako ima 43 godine. Postala je borac protiv stereotipa koje nameće modna industrija i zalaže se za takozvanu "rasnu" građu.

5. Džulijen Hju

Američka igračica i kantri pevačica proslavila se i ulogom u rimejku filma "Futluz", a odnela je titulu "najlepših nogu" Holivuda.

6. Marija Menunos

Marija Menounos (Foto: Profimedia)
Marija Menounos (Foto: Profimedia)

Američka voditeljka i glumica grčkog porekla nama je verovatnije poznata kao voditeljka Evrovizije u Grčkoj 2006. godine. Dobila je nagradu za "najseksi osmeh".

7. Hejli Boldvin

Ćerka čuvenog holivudskog para Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer radi kao model i sa samo 19 godina uspela je da se nametne u američkom šou biznisu. Odnela je nagradu za "najseksi telo u bikiniju".

8. Prijanka Čopra

Prijanka Čopra (Foto: Profimedia)
Prijanka Čopra (Foto: Profimedia)

Indijska glumica, pevačica i producentkinja je pobedila na izboru za Mis sveta 2000. godine i danas je jedna od najplaćenijih Bolivudskih glumica. Njen talenat, lepota i vredan rad otvorili su joj mnoga vrata u Holivudu, pa je ceo svet čuo za nju. Dobila je nagradu za "najseksi oči".

9. Keri Vašington

Poznata holivudska glumica Keri Vašington (39) glumila je u mnogim poznatim holivudskim ostvarenjima, a mnogi je znaju po ulozi snažne advokatice iz serije "Skandal" i Đangove supruge u Tarantinovom nagrađivanom ostvarenju.

10. Kajli Džener

Foto model Kajli Džener (18) dospela je u žižu javnosti kao mala devojčica u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima". Ceo svet je imao priliku da vidi kako ona izrasta u prelepu i veoma uspešnu mladu ženu. Uzela je nagradu za "najseksi modni rizik".

11. Eli Golding

Eli Golding (Foto: Profimedia)
Eli Golding (Foto: Profimedia)

Britanska pevačica i kompozitorka je dostigla svetsku slavu zahvaljujući svom neverovatnom talentu i mnogi je smatraju jednom od najuticajnijih žena današnjice. Uzela je nagradu za "najseksi usne".

Američka glumica Olivija Mun (35) prvo se bavila novinarstvom, a tek posle je zaplovila u glumačke vode i sjajno se snašla. Crnokosa lepotica je glumila u mnogim poznatim filmovima i serijama, poput filma "Mortdekai" sa Džonijem Depom. Iščekujemo željno da je vidimo u novom nastavku "Iks-men" serijala. Dobila je nagradu za najseksi kosu.

13. Alisija Vikander

Alisija Vikander (Foto: Profimedia)
Alisija Vikander (Foto: Profimedia)

Švedska glumica Alisija Vikander (27) rođena je u Londonu i počela je da glumi još kao dete. Svetsku slavu je dostigla ulogom u filmu "Dankinja", kao i Oskar za najbolju sporednu ulogu. 2015. bila je njena godina, pored "Dankinje" zapažena je i u "Ex machina".

(The Slanted)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track