Opaki Kal Hokli iz Titanika: Rouz je trebalo da se uda za njega, ali svi planovi su pali u vodu
Foto: Profimedia

Nekad i sad

Opaki Kal Hokli iz Titanika: Rouz je trebalo da se uda za njega, ali svi planovi su pali u vodu

Pop kultura -

Verenika Rouz Devit Bukater, Kaledona Nejtana Hoklija, "oživeo" je glumac Bil Zejn, čiji lik pamtimo i iz mnogih drugih ostvarenja.

Puno ime ovog glumca glasi Vilijam Džordž Bili Zejn Mlađi. Rođen je 24. februara 1966. godine u Čikagu.Bila se sećamo kao nemilog Kala, verenika slatke Rouz koja se na Titaniku zaljubila "do ušiju" u Džeka. Takođe, on je bio Hjui u Dead Calm, kao i Džon Viler u Tvin Piksu.

Ovaj glumac imao je posebno "oko" za manekenke. Keli Bruk je upoznao tokom snimanja filma Survival Island, i bili su vereni.

Kasnije, 2010. godine, desila je još jedna "manekenska veridba", a u pitanju je bila Jasmina Hdagha iz Hrvatske. Međutim, par je raskinuo veridbu iste godine. Sa manekenskom Kendis Nil ima dve ćerke, Avu Katarinu i Džiu.Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Oženio se Andrej Maričić: Pogledajte kako su mladenci izgledali na crkvenom venčanju! (FOTO)Katarina Grujić: Nemanja mi pred nastup uvek kaže...Neodoljiva trudnica: Ivana Pavković prvi put pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja