(FOTO)OVA SLIKA SULTANIJE MIHRIMAH TOPI SRCA: Evo zbog koga je turska glumica zaboravila na karijeru
Foto: Instagram Printscreen

(FOTO)OVA SLIKA SULTANIJE MIHRIMAH TOPI SRCA: Evo zbog koga je turska glumica zaboravila na karijeru

Pop kultura -

Za nju je gluma bila ceo svet, ali jedan lep događaj potpuno je promenio ambicije turske glumice!

Lepa turska glumica Pelin Karahan (32), sultanija Mihrimah iz "Sulejmana Veličanstvenog", po drugi put je postala mama, piše Lepa & srećna.

Ona i njen muž Bedri Guntaj dobili su sinčića kome su dali ime Ejup, po dedi sa očeve strane. Par se venčao u junu 2014. goidne, a u decembru je na svet stigao njihov prvenac Ali Demir.

Nakon porođaja Pelin je prihvatila ulogu u seriji "Dosta" o porodičnom nasilju, koja je bila u vrhu gledanosti. No, početkom druge sezone prikazivanja stomak joj je postao vidljiv, pa je u novembru 2016. morala da se oprosti od uloge. Ubrzo potom serija je i završena jer joj je gledanost drastično opala. Neopterećena poslovnim obavezama, lepa Pelin je do kraja uživala u trudnoći i druženju sa dvogodišnjim Alijem Demirom.PROČITAJTE JOŠ:EKSKLUZIVNO: SRSKA MANEKENKA OSVOJILA ZANOSNOG GLUMCA IZ TURSKE (FOTO)Životna priča Jorukhan iz serije "Sudbina": kako sam postala supruga i majka u 40. godini (FOTO)Šarmantan Kemal iz serije "Porodica moga oca" otkrio porodični kutak: zavirite u divnu kuću i bogatu baštu turskog glumca (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track