(FOTO) OVAKVU DODELU NAGRADA SVET NE PAMTI: Adel polomila statuu, evo zašto!
Foto: Profimedia

Mnogi su plakali

(FOTO) OVAKVU DODELU NAGRADA SVET NE PAMTI: Adel polomila statuu, evo zašto!

Pop kultura -

Dodela 59. Gremi nagrada ove godine bila je malo drugačija od prethodnih. Definitivno ju je obeležila Adel koja je osvojila najveći broj nagrada, održala govor koji je rasplakao publiku ali i slomila svoju statuu.

Britanska muzička zvezda ovojila je pet Gremija, među kojima su i glavne nagrade - za album ("25"), ploču i pesmu ("Hello") godine. Adel je prilikom obraćanja publici odala priznanje Bijonse, nazvavši je svojim idolom, a nagradu za album godine polomila kako bi je podelila sa njom.

Adel je istakla da je očekivala da će ovo priznanje otići u ruke Bijonse za njeno izdanje "Lemonade", a svojim potezom rasplakala je sve prisutne, pa i samu Bijonse.

Inače ovo je bilo Bijonsino prvo javno pojavljivanje u javnosti otkad je saopštila da je trudna s blizancima. Slavna pevačica dobila je dva priznanja, a imala je čak devet nominacija.

"Ne mogu da prihvatim ovu nagradu. Veoma sam zahvalna i polaskana, ali izvođač mog života je Bijonse. Album "Lemonade" je toliko značajan.Obožavam te i želim da budeš moja mama, rekla je Adel gledajući u Bijonse, te je kasnije na konferenciji za novinare istakla da je deo nje bio tužan kada su proglasili njeno ime, a ne Bijonsino. Ja sam njena velika obožavateljka, navijala sam i glasala za nju. Mislila sam da je sada pravo vreme da ona pobedi. Šta treba da uradi da bi osvojila Gremija za album godine", rekla je Adel i opsovala.

A upravo zbog jedne psovke imala je i peh na nastupu ranije te večeri. Naime, Adel je na ceremoniji trebalo da otpeva pesmu u čast Džordža Majkla, ali je slučajno otpevala i necenzurisane stihove, pa je zastala, i potom zatražila da počne ispočetka.

"Znam da idemo uživo. Žao mi je, ne mogu ponovo to da uradim, kao prošle godine. Izvinjavam se zbog posovke. Možemo li da počnemo ponovo? Ne mogu ovo da upropastim - zbog njega", rekla je Adel a nastup završila u suzama.

Sve ovo rasplakalo je i Bijonse koja je sedela u publici i slušala emotivan govor koleginice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja