(FOTO) MUŠKARCIMA ULAZ ZABRANJEN: Ovo je jahta samo za žene, sva u Svarovski kristalima i zlatu
Foto: Profimedia

Prava lepotica

(FOTO) MUŠKARCIMA ULAZ ZABRANJEN: Ovo je jahta samo za žene, sva u Svarovski kristalima i zlatu

Pop kultura -
Belo-zlatna jahta duga 80 metara ciljano je napravljena za žene, a ukrašena je kristalima, zlatom, krznom i cvećem

Dizajnerka Lidija Bersani kreirala je prvu luksuznu jahtu namenjenu samo ženama. Belo-zlatna jahta duga 80 metara ciljano je napravljena za žene, a ukrašena je kristalima, zlatom, krznom i cvećem.

Jahta nosi naziv "Bela", što znači "Lepotica". Brod ima glatke linije, cvetne uzorke i veliku količinu bleštavog stakla i kristala.

"Jahta je romantična i topla. Dominira bela i boja slonove kosti i zlatna. Interijer je vrlo bogat i udoban", ovim rečima je na veb opisana jahna u kojoj može da spava 12 gostiju u šest luksuznih kabina.

Glavna kabina ima okrugli krevet s baldahinom, privatnu terasu, debele zavese te skupocjeni tepih. Na palubi je šank, kao i mjesto za večeru i oprema za živu muziku, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu, sauni, kao i ledenim fontanama.

Unutar jahte nalazi se i fitnes klub, jakuzi, biblioteka s kaminom, kozmetički salon, disko klub i bioskopsak sala, kao i nekoliko barova.

Svaka od pet paluba ima svoj deo za opuštanje i sunčanje, a s jedne na drugu palubu vode stepenice, ali i lift.

Na vrhu jahte nalazi se heliodrom za - zlatni helikopter.

"Još uvek nemamo konačnu cenu. Ideja je bila da se sagradi najluksuzniju jahtu na svetu i sigurno neće biti jeftina", kazala je Bersani.

http://www.youtube.com/watch?v=9wljPcjMhMM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja