(FOTO) OVO JE OTKRILO NJIHOVO PRAVO LICE: Evo kako su zvezde La La lenda reagovale na skandal veka
Foto: Profimedia

(FOTO) OVO JE OTKRILO NJIHOVO PRAVO LICE: Evo kako su zvezde La La lenda reagovale na skandal veka

Pop kultura -

Dodelu Oskara obeležio je nezapamćen skandal - ekipa filma La La Lend čula je da je nagrađena za najbolji film, popela se na binu, započela govore, a onda im je rečeno da je u pitanju greška, piše Story.rs

Iako bi ovakva situacija mnogima izazvala bes, tim koji stoji iza filma o kom se najviše pričalo krajem prošle godine ponašao se veoma dostojanstveno.Oni su uljudno čestitali svojim kolegama iz filma Mesečina, koji je zapravo dobio nagradu Američke filmske akademije kao najbolje filmsko ostvarenje prošle godine. Iako su bili šokirani i, na neki način, poniženi, režiseri, glumci i ostali koji su nam doneli čudesni svet La La Lenda pokazali su da poštuju svoje kolege i njihov trud.

Skandal na dodeli oskara

Kako su pojedini korisnici društvenih mreža primetili, u trenutku dok je tim koji je oživeo priču Mesečine primao Oskara i u neverici slavio na sceni, Gosling i Stounova su stajali iza njih, držali se pod ruku i izgledali razneženo zbog sreće svojih kolega.

Story.rs Prvi rođendan u najlepšem zagrljaju: Goga Sekulić je blistala od sreće, a Uroš je pripremio poseban poklon (FOTO)

Svoj osmeh je podelila sa svima, a tugu čuva samo za sebe: Preminula majka Snežane Babić Sneki (FOTO)On je Lucijin tata i Leontinina nekadašnja velika ljubav: Evo kako izgleda bivši suprug slavne pevačice (FOTO)Hoće li je rode ponovo posetiti? Severina pokazala trudnički stomačić? (FOTO)Odlazi iz Beograda s VEOMA vrednim poklonom i jednim udvaračem više: Ovaj Srbin se svojski potrudio da Moniki Beluči izmami osmeh!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta sve može da vam se desi u SRBIJI ukoliko neko ZAMENI KOVERTU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja