(FOTO) OVO JE PRVA LATINO ZVEZDA A NIJE KASANDRA: Rosa Salvahe danas izgleda potpuno izdeformisano!
Foto: Printskrin

Jedva ćete je prepoznati

(FOTO) OVO JE PRVA LATINO ZVEZDA A NIJE KASANDRA: Rosa Salvahe danas izgleda potpuno izdeformisano!

Pop kultura -

Slavna meksička glumica, Viktorija Kastro, iza sebe ima bogatu karijeru koja traje već četiri decenije, a proslavila se ulogama u brojnim telenovelama zbog čega ju je publika i zavolela.

U Srbiji je poznata kao glavna zvezda prve meksičke sapunice koja je emitovana na domaćim kanalima pod nazivom "Rosa Salvahe", koja je prethodila i čuvenoj "Kasandri".

Ipak, mnogi je se ne sećaju, a neki i ne znaju da je upravo ona začetnica euforije koja je godinama pratila latino zvezde.

Paralelno sa glumom, Viktorija ima karijeru i u muzici, te je objavila vše od 30 albuma. Svakako, u svom poslu je veoma uspešna, a srpska publika je pamti po serijama "Rosa Salvahe", "Zabranjena ljubav", "I bogati plaču", "Valentina", ali i po brojnim drugim ostvarenjima.

Vikorija je već u sedmoj deceniji života, a kako bi opstala na sceni, ali i parirala koleginicama, ona se podvrgla brojnim estetskim intervencijama. Ipak, dokazala je da se protiv prirode ne može, te se operacijama izobličila i svoj lik dovela do neprepoznatljivosti.

Podsetimo se serije:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track