(FOTO) POKAZALI KAKVE SU VELIČINE: Nataša Miljković i Srđan Timarov oduševili sve nakon razvoda
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Bez ikakve tenzije

(FOTO) POKAZALI KAKVE SU VELIČINE: Nataša Miljković i Srđan Timarov oduševili sve nakon razvoda

Pop kultura -

Voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov nakon šestogodišnje zajednice iz koje imaju sina Lazara rastali su se. Nakon tri godina od razvoda oni su dokazali da su ostali u sjajnim odnosima i da razvod ne mora uvek da bude svađa i kraj svakog odnosa.

Njihov razvod odigran je na jedan veoma kulturan način, bez ikakve medijske pompe, prozivka, skandala. Jednostavno su rešili da svako nastavi svojim putem.

Na premijeri filma "Stado" u kom Srđan ima zapaženu ulogu, na crvenom tepihu pojavio se sa novom izabranicom. Nakon toga došla je i bivša supruga, Nataša sa sinom.

Iako sve zvuči kao da će upravo neki skandal da se desi, oni su još jednom pokazali koliki su ljudi pa su se svi zajedno družili, bez ikakve negativnosti.

Njihov odnos treba da bude važna lekcija za sve koji su pred razvodom ili su se već razveli.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Razvod je preteško iskustvo i bez medija i javnosti, kojoj iz nekakvog razloga treba da polažete račune. Zato smo uspeli da sve zadržimo za sebe dok je bilo najteže. Želim da verujem da smo kroz sve prošli kao zreli, odrasli ljudi, spremni da budemo prijatelji do kraja života. Veže nas puno toga, lepog, lošeg... a najviše od svega jedno predivno biće za koje živimo i Srđan i ja", rekla je voditeljka RTS-a u jednom intervjuu nakon razvoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track