(FOTO) PRAVA DAMA: Ovako letuje Nataša Ninković
Foto: Andreja Damnjanovic

(FOTO) PRAVA DAMA: Ovako letuje Nataša Ninković

Pop kultura -

Nataša Ninković je već godinama u skladnom i srećnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem.

Poznata glumica koja je miljenica mnogih je pre svega ponosna mama blizanaca Luke i Matije, a u intervjuima za Story je nekoliko puta otvoreno govorila o svojoj porodici, iako joj razgovori sa novinarima nisu najmiliji deo posla.

Kipar je jedna od omiljenih destinacija ove porodice, pa su je i ove godine posetili, a Natašini sinovi i suprug su uhladovini čitali svoje omiljene knjige.

Zato, povedite i vi knjige svojih omiljenih autora na letovanje, po savetu jedne od najboljih glumica sa naših prostora Nataše Ninković.Sa sajta Story.rs pročitajte i: Lutka bez mane: Popularna Rosalinda danas ima 45 godina, a u bikiniju izgleda božanstveno (FOTO, VIDEO)Ko sme da joj stane na crtu: Ovim izdanjem je Jelena Karleuša ušla u modnu istoriju (FOTO)Prve fotografije sa venčanja: Ana Nikolić i Rasta blistaju od ljubavi i sreće (FOTO)Aleksandra Prijović zaludela celu plažu: Ovako popularna pevačica izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)Ponosno pokazala stomačić u haljini od koje zastaje dah: Jovana Švonja ponovo trudna! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track