(FOTO) PRIRODNE LEPOTICE: One su prave seks bombe a odlučile su da neće pod nož
Foto: Profimedia

Svaka čast

(FOTO) PRIRODNE LEPOTICE: One su prave seks bombe a odlučile su da neće pod nož

Pop kultura -
Svetske zvezde imaju dovoljno novca da sebi priušte skupocene tretmane, najbolje estetske hirurge i slično, ali one su ipak odabrale prirodnu lepotu.

Njihova želja je da ostare prirodno a da svoju kožu što više očuvaju prirodnim tehnikama, zdravom hranom, vežbanjem...

Možda ćete se iznenaditi, ali ovo su samo neke od zvezda koje nisu poklekle Holivudu i njegovim trendovima.

Kim Katral

Slavna glumica Kim Katral (59) koja se proslavila ulogom Samante u seriji "Seks i grad" ne želi da prati modne trendove i da se podvrgne estetskoj hirurgiji.

Kako kaže, ona odbija da to uradi jer ne želi da izgleda 20 godin mlađe već da ostari dostojanstveno."Starenje je danas postala bolest. Na svakom koraku se nalaze klinike koje se bave estetskom hirurgijom u pokušaju da spreče starenje. Ja pokušavam da prihvatim starenje što bezbolnije", rekla je Kim.

Eva Longorija

Zvezda serije "Očajne domaćice", lepa Eva ne odriče se mogućnosti da nekada u životu iskoristi mogućnosti estetske hirurgije, ali kaže da za sada ne razmišlja na tu temu.

"Zadovoljna sam onim što vidim kada se pogledam u ogledalo. Iskreno verujem da je spoljašnja lepota plod unutrašnje sreće, a ja nikada u životu nisam bila srećnija. Život mi je mnogo potpuniji nego u prethodnoj deceniji života", rekla je ona.

Naomi Kembel

Slavni britanski supermodel Naomi Kembel navela je da zbog karijere ne planira odlazak plastičnom hirurgu. Ova četrdesetpetogodišnja lepotica kaže da zahvaljujući genetici, neće morati "pod nož".

"Nikad neću ići pod nož. Kad pogledam svoju majku i baku, jasno mi je da imam odlične gene", rekla je Naomi i dodala da bi plastičnog hirurga posetila jedino ako bi nesrećnim slučajem unakazila lice.

Paris Hilton

Paris Hilton koja važi za jednu od najbogatijih svetskih zvezda, otkrila je da nikada ne bi išla "pod nož".

"Nemam ništa protiv toga, sve moje prijateljice su operisale nešto – grudi, nos, bradu, obraze. Živim u Holivudu pa sam navikla da to viđam. Ja jednostavno nikada nisam imala želju to da uradim", otkrila je ona.

Helena Bonam Karter

Engleska glumica Helena Bonam Karter izjavila je da se nikada neće podvrgnuti estetskoj hirurgiji.

"Ja i dalje mogu da pomeram sve mišiće na licu. Malo je onih koji to mogu. Zrelost je potcenjena. Mislim da danas režiseri i studiji sve više žele glumice koje izgledaju prirodno. "Čovek ima dve mogućnosti: da se podvrgne estetskom zahvatu i izgleda neprirodno ili da ništa ne radi i izgleda starije. Mislim da ću ja nastaviti da dobijam poslove samo ako ništa ne uradim svome licu", rekla je Helena Bonam Karter.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja