(FOTO) ROĐENDAN SLAVI U PORODILIŠTU: Iskra Brajović sitno broji u društvu još jedne slavne trudnice
Foto: Privatna Arhiva

PRIPREME ZA NAJVAŽNIJI DAN

(FOTO) ROĐENDAN SLAVI U PORODILIŠTU: Iskra Brajović sitno broji u društvu još jedne slavne trudnice

Pop kultura -

Mlada srpska glumica za koji dan će doneti na svet svoje prvo dete, a dok iščekuje svoj najvredniji poklon, slavi 29. rođendan u društvu jedne koleginice.

Ćerka glumačkog barda Voje Brajovića stala je u aprilu ove godine na ludi kamen sa Sinišom Babićem i ubrzo po venčanju otkrila da jedva čeka dan kada će postati majka, piše Story.rs."Razgovarali smo, za sada imamo bebu, bulterijera Roka, ali s obzirom na to koliko se volimo, jedva čekamo i pravu bebu", otkrila nam je tom prilikom Iskra.Ubrzo potom, naslutilo se ispunjenje ove velike želje - glumica je saznala da je u drugom stanju!Ona je uživala u čarima trudnoće koje će svaka žena razumeti - bila je nasmejana, zračila trudničkim sjajem, šetala Roka u lepršavim haljinicama i osvajala radoznalim osmehom karakterističnim za buduće mame... Nakon zdrave trudnoće i nekoliko meseci sreće, lepa Iskra je nadomak ostvarenja želje da se ostvari kao majka - od toga je deli samo nekoliko dana.

Story.rs DRUGI POBAČAJ JOJ JE SLOMIO SRCE: Slađa Alegro potvrdila loše vesti

VUJADIN JE ISTI TATA: Ivana Pavković progovorila o strahovima u trudnoći, detaljima porođaja i slatkom iščekivanju (FOTO)

Sve poznate dame ovo kriju kao zmija noge, ali ONA ne: Ovako mi, javne ličnosti, skidamo kilažu nakon porođaja (FOTO)

MALO KOJI MUŠKARAC BI OVAKO POSTUPIO: Zbog ovog poteza ćete još više ceniti Nikolu RokvićaPovredio ju je toliko da mu NIKADA neće oprostiti: Razvode se Kim i Kanje?! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track