(VIDEO, FOTO) SA OSMEHOM NA LICU: Robert De Niro stigao u Sarajevo!
Foto: Printscreen

Pozdravio prisutne

(VIDEO, FOTO) SA OSMEHOM NA LICU: Robert De Niro stigao u Sarajevo!

Pop kultura -

Glumac, reditelj i producent Robert De Niro stigao je u Sarajevo vidno raspoložen.

Robert je u prepodnevnim satima privatnim avionom sleteo na sarajevski aerodrom. Glumac je stigao sa sinom, a njih dvojica su najpre bili na ručku u Vinoteci u društvu Mirsada Purivatre, direktora Festivala.

Nakon ručka, izašao je napolje i s osmehom na licu pozdravo prisutne predstavnike medija.

foto Printscreen
foto Printscreen

Dvostruki dobitnik "Oskara", pet puta nominovan za ovu nagradu nagrađen priznanjima "Zlatni globus", je danas oko podneva privatnim avionom sleteo na sarajevski aerodrom, gde su ga dočekale medijske ekipe i predstavnici "Sarajevo Film Festivala".

foto Printscreen
foto Printscreen

De Niro je dobitnik "Počasnog Srca Sarajeva" za životno delo zbog izuzetnog doprinosa filmskoj umetnosti.

Najveće priznanje Sarajevo Film Festivala Robertu De Niru biće uručeno na svečanom otvaranju 22. izdanja Festivala koji se ove godine održava od 12. do 20. augusta.

Poznati holivudski glumac se nakon ručka sa ekipom "Sarajevo Film Festivala" uputio na Jevrejsko groblje, u nameri da upozna znamenitosti grada.

Nakon Jevrejskog groblja, glumac je obišao i Zlatište na Trebeviću odakle se pruža jedan od najlepših pogleda na grad. Organizatori su tako želeli da objasne slavnom glumcu kako je izgledala dugogodišnja opsada grada uz pomoć "Karte opkoljenog Sarajeva".

(Radiosarajevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track