(FOTO) SERIJU SMO GLEDALI ZBOG NJE IAKO JE PLASTIČNA: Holivud ju je odbacio zbog jednog poteza!
Foto: Printskrin

Holivudski tračevi

(FOTO) SERIJU SMO GLEDALI ZBOG NJE IAKO JE PLASTIČNA: Holivud ju je odbacio zbog jednog poteza!

Pop kultura -

Glumica Keli Karlson seriji "Reži me" glumila je fatalnu Kimber. Iako je bila "plastična" mnogi nisu mogli da sklone pogled sa nje. Danas Keli ima 41 godinu i više se ne bavi glumi. Napunila je 41 godinu, a izgleda isto kao sa 25.

Pored "Reži me" zapaženu ulogu imala je i u "Melrose Place", a snimila je i film "The Reason". Bila je u vezi sa Džošom Hartnetom i Dejvom Navarom, koji se zbog nje razveo od Karmen Elektre. Bavi se i humanitarnim radom. Keli je još u 19. godini počela da trenira borilačku veštinu s Filipina, ali uprkos toj veštini, našla se u situaciji u kojoj joj takva vrsta samoodbrane nije bila dovoljna, pa je nabavila oružje.

"Meni je posedovanje oružja promenilo život jer žene, ali i muškarci mogu da se nađu u jako ranjivom položaju bez opcija kada neko uspe da ih savlada fizički", rekla je i razbesnela sve u Holivudu koji su oštri protivnici korišćenja i posedovanja oružja. 2012. godine postojala osoba koja je uhodila i čak je platila drugima da glumici provale u stan i prisluškuju joj telefon. Posle nekoliko provala i praćenja na ulici, obratila se policiji, koja nije imala razumevanja za njenu situaciju.

"Policija me nije ozbiljno shvatila, verovatno zato što sam glumica, ali i zato što je moja situacija bila malo luda", priznala je.

Iz tog zastrašujućeg iskustva se izrodilo i nešto dobro - upoznala je svog supruga Dena. Angažovala ga je da je nauči kontra nadzoru. Pošto je nabavila oružje, počela je i da se zalaže za njegovo posedovanje i korišćenje u širim razmerama. Zbog toga je delimično Holivud i odbacio.

"Verovatno mi je sve ovo uništilo karijeru, ali baš me briga",rekla je Keli tada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja