(FOTO) SPREMNA NA SVE: Kajli Džener krvarila zbog mode - i ne žali!
Foto: Profimedia

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA

(FOTO) SPREMNA NA SVE: Kajli Džener krvarila zbog mode - i ne žali!

Pop kultura -

Sinoć je prvi put među zvanicama Met gala večeri bila i najmlađa pripadnica klana Kardašijan-Džener, koja je želela da ostavi snažan utisak - po svaku cenu.

Mlada Kajli je privukla pažnju svih prisutnih čim je kročila na crveni tepih u haljini marke "Balmain", ali je na društvenim mrežama napravila pometnju iz potpuno drugih razloga, piše Story.

Naime, ona je na "Snepčetu "otkrila kakve je poteškoće imala zbog ovako smelog autfita.

Ono kad zbog haljine prokrvarite i stopala vam budu ljubičasta", napisala je Kajli pored fotografije koja je otkrila da je spremna mnogo toga da trpi zbog lepote.Najmlađa sestra Kim Kardašijan ubrzo je dodala da je veče koje je provela u "Metropolitenu" ipak bilo vredno mučenja.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:5 haljina zbog kojih ćemo zauvek pamtiti Met gala veče 2016 (FOTO)Sve ume da nosi: Strit stajl Jelene Karleuše koji svaka devojka može da iskopira (FOTO)Da li je preterala ili pokazala da je kraljica stila: Dijana Janković u kombinaciji koju ne može svako da ponese (FOTO)Ana Sević postavlja nove modne standarde: Ova kombinacija je mnogima izmamila uzdahe (FOTO)Nećete moći da je prepoznate: Sara Jo u provokativnom izdanju koje oduzima dah (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track