(FOTO) SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL U ARENI: Šaban Šaulić poslao poklon za 2Cellos
Foto: Promo

Poslednje pripreme

(FOTO) SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL U ARENI: Šaban Šaulić poslao poklon za 2Cellos

Pop kultura -

Za večerašnji spektakl "2Cellos" u Kombank areni, koji će se dugo pamtiti, kako najvaljuju talentovani čelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, poslednje pripreme su u toku, a njihov omiljeni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poslao im je poklon.

Naime, popularni hrvatski muzičari, koji su svetsku slavu doživeli snimajući neverovatne verzije pop rok hitova, izjavili su pre dve godine da im je Šaulić "kralj narodne muzike" i da zbog toga u njegovu čast često vole da izvedu pesmu "S namerom dođoh u veliki grad".
Foto Promo
Foto Promo
Njima se tada i ostvarila želja da upoznaju Šaulića i on je naravno bio pozvan da dođe na njihov večerašnji koncert. Međutim, Šaulić večeras nastupa u Švajcarskoj te je u znak izvinjenja poslao korpu sa poklonima što je veoma obradovalo Luku i Stjepana.
Foto Promo
Foto Promo
Koncert večeras počinje u 20 časova i sastoji se iz dva dela. Prvi deo je posvećen novom albumu "Score", filmskoj muzici iz kultnih ostvarenja kao što su "Kum", "Hrabro srce", "Gladijator", "Titanik'", a drugi deo će biti sjajne, u njihovom maniru, pop i rok obrade Nirvane, AC/DC, Rolingstonsa i druge.
- Sve počinje u Beogradu, a onda kao što kaže ona poslovica "Srbija do Tokija", idemo u Japan, pa sledi Amerika i ostatak Evrope, ali najvažnije da ovde probijamo led. Takav jedan spektakl ćemo prvi put ovde izvesti - rekao je Hauser Tanjugu najavljujući koncert i dodao:
- Ceo ovaj region je naš dom i kada sviramo u Beogradu osećamo se kao kod kuće. Drago mi je da svaki put dolazimo sa sve većim projektom i da ovde zapravo rastemo.
Mona Cukić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja