(FOTO) Sve za majku Dajanu: Ovo je bila najveća želja princa Vilijama!
Foto: Profimedia

DIRLJIVA PRIČA

(FOTO) Sve za majku Dajanu: Ovo je bila najveća želja princa Vilijama!

Pop kultura -
Prinčevi Vilijam i Hari su od malih nogu bili zaštitnički nastrojeni prema svojoj majci Dajani. Tako je ostala upamćena i ova anegdota o slavnoj braći

Gubitak roditelja, a pogotovo majke, svakom detetu teško padne. Još gore je ukoliko se to desi na tragičan način i to pod budnim okom svetske javnosti, prenosi Stil.Ovakva nesrećna sudbina zadesila je britanske prinčeve Vilijama i Harija 1997. kada je njihova majka, princeza Dajana, nastradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Iako im je zbog porekla život unapred predodređen, Dajana se trudila da im obezbedi što bezbrižnije detinjstvo, radeći sa njima najobičnije stvari, poput skijanja, odlazaka u Diznilend i letovanja.

Sa druge strane, prinčevi su od malih nogu bili zaštitnički nastrojeni prema svojoj majci. Tako je ostala upamćena i ova anegdota o Vilijamu i Hariju. Kada je imao 7 godina, Vilijam je navodno majci rekao da želi da bude policajac kada poraste, da bi mogao da je štiti i čuva. Na to mu je brat Hari odgovorio: "Ne možeš, moraš da budeš kralj."Hari je tek nedavno prvi put u javnost otvoreno govorio o tragičnom gubitku majke."Znao sam da će uvek postojati praznina koju ništa neće moći da popuni", rekao je princ tokom nedavnog otvaranja zdravstvenog centra u Lesotou za decu obolelu od HIV-a i side.Jedno se sigurno - iako već 18 godina nije sa nama, princeza Dajana je uspela da svojim sinovima usadi prave vrednosti zahvaljujući čemu su oni sada kvalitetni ljudi. Takođe, njih dvojica su na čelu brojnih humanitarnih organizacija, kako bi pomogli ugroženima i nastavili tradiciju koju je započela njihova majka.Pročitajte još na portalu Stil:Mračne porodične tajne Roberta de Nira: Dok je ređao uspehe, lečio se od raka! (FOTO, VIDEO)Uzmite sodu bikarbonu i aluminijumsku foliju: Dobićete holivudski osmeh za sat vremena!Evropski sud nam zabranjuje da krstimo decu: Ovaj sveti čin će se smatrati krivičnim delom!Staromodno roditeljstvo će vas nasmejati do suza: Više cuge, manje interneta!Baba Vanga je prstom pokazala na mene: Ono što je rekla zaledilo je prisutne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track