(FOTO) TUŽNA PRIČA ĆERKE VITNI HJUSTON: Bobi Kristina je samo htela da bude u maminom zagrljaju!
Foto: Profimedija

Doživela majčinu sudbinu

(FOTO) TUŽNA PRIČA ĆERKE VITNI HJUSTON: Bobi Kristina je samo htela da bude u maminom zagrljaju!

Pop kultura -
Kristina je rođena je 1993. godine u braku Bobija Brauna i Vitni Hjuston, sa 16 je sa mamom išla na odvikavanje od kreka, da bi se posle mamine smrti udala za brata

Kristina Bobi Braun izgubila je bitku posle šest meseci provedenih u komi. Ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston i pevača Bobi Brauna preminula je u 22. godini.

Kristina je rođena je 1993. godine u braku Bobija Brauna i Vitni Hjuston. Od početka njen život nije bio med i mlek. Braun je često tukao i maltretirao Vitni, a pevačica je uz njega počela da se drogira, vremenom se navukavši na krek. Dete koje odrasta uz ovakve roditelje u startu je osuđeno na probleme.

Bobi Kristina i otac Bobi Braun 1994.
Bobi Kristina i otac Bobi Braun 1994.

Bobi je vrlo rano posegnula za opijatima. Ona je sa zajedno sa svojom majkom bila u centru za rehabilitaciju 2009. godine. Bobi Kristina je tada imala samo 16 godina.

Porodica na okupu 1998.
Porodica na okupu 1998.

Godinu dana ranije, kada su se njeni roditelji i zakonski rastali, Bobi je dodeljena majci na staranje. Samo nedelju dana pred smrt majke 2012. godine, Bobi je slikana kako u jednom klubu puši marihuanu i šmrče kokain.

Njen bivši dečko je rekao za jedan magazin: "Navučena je na kokain. Pokušao sam da je zaustavim, ali sve što mi je rekla je bilo: “Hoću da budem kao moja majka".

Mama i ćerka
Mama i ćerka

Bobi Kristina se posle mamine smrti udala za Nika Gordona kojeg je njena pokojna majka odgajala kao vlastitog sina od njegove 12. godine. Nik je živeo s njom i njenom majkom dok je bila živa, a u njihovu porodicu došao je slučajno, nakon što mu je otac završio u zatvoru, a majka nije mogla da se brine o njemu. Pevačica ga nikada nije službeno usvojila, ipak njihova veza šokirala je njenu porodicu, a naročito baku Krisi koja je izjavila da to smatra incestom.

Kristinu Braun 31. decembra pronašao je suprug u kadi i odmah joj pružili prvu pomoć, saopštila je policija. Bobi Kristina je odmah stavljena na aparate i od nesreće se nije budila.

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track