(FOTO) Upoznajte najsrećnije kraljevsko dete na planeti: Butanski princ napunio tri meseca!
Foto: Printskrin

Kraljevina Butan

(FOTO) Upoznajte najsrećnije kraljevsko dete na planeti: Butanski princ napunio tri meseca!

Pop kultura -

Princ Jigme Namgel je napunio tri meseca. Njegovi ponosni roditelji Kralj i Kraljica Butana na zvaničnim fejsbuk stranicama objavili su fotografije malenog lepotana

Iz Butana, najsrećnije zemlje na planeti, stižu lepe vesti.Princ Jigme Namgel je napunio tri meseca. Njegovi ponosni roditelji kralj i kraljica Butana na zvaničnim Fejsbuk stranicama objavili su fotografije malenog lepotana, piše Stil.Jedan od običaja ove zemlje je i da svaki mesec objavljuju kalendar na kojem su motivi iz palate. Tako se kraljevska porodica predstavlja običnim ljudima.Majski kalendar je osvanuo sa fotografijom malenog princa, a cela zemlja nije mogla da sakrije raznežen osmeh.

Da li je ovo najlepše kraljevsko dete koje ste videli do sada?Pogledajte još na portalu Stil:Građani Butana posadili 108 hiljada stabala: Svako drvo je simbol molitve za malog princa! (FOTO)Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Sada upozoravaju druge roditelje! (VIDEO)Slavni glumac o princezi Dajani: Te noći bio sam njen princ na belom konju! (FOTO)Pokušala da razdvoji Kejt i Vilijama: Zaslepljena ljubomorom nije birala sredstva! (FOTO)Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track