(FOTO) UVALIO SE U PROBLEME: Glumac hteo da podmiti majku devojke koja ga optužuje za silovanje
Foto: Profimedia

To mu nije trebalo

(FOTO) UVALIO SE U PROBLEME: Glumac hteo da podmiti majku devojke koja ga optužuje za silovanje

Pop kultura -

Bil Kosbi je nudio novac majci devojke koju je navodno omamio i silovao. Pored novca ponudio je imanje na lokaciji po želji, kao i plaćeno školovanje.

Američkoga komičara Bila Kosbija (79) šezdeset žena optužilo je za drogiranje i silovanje. Sada su ga snimili kako pokušava da potkupi majku jedne od njih kako bi povukla tužbu. Đani Konstand, čiju ćerku Andreu je Bill navodno omamio i silovao 2004., glumac je nudio novac, ali i imanje na lokaciji po želji, kao i plaćeno školovanje za Andreu. Đana je sve snimila, pa materijal predala sudu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Zabio je poslednji ekser u vlastiti leš. Više mu definitivno nema spasa", rekli su ljudi bliski tužiocu. Samo za Andreino silovanje Kosbiju preti do deset godina zatvora.

Sud je tek u maju odlučio da postoji dovoljno dokaza za suđenje koje su zakazali za 6. jun iduće godine. Tada su procureli detalji prvog suđenja iz 2005. godine, gde je Kosbi opisao kako je imao agenciju koja mu je u televizijski studio šest puta nedeljno dovodila devojke koje bi zatim nadrogirao i naterao da mu pružaju seksualne usluge.

(Pink/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track