(FOTO) Vasil Hadžimanov svirao džez note!
Foto: Aleksandar Jovanović

Druženje s Akselom Ditmanom

(FOTO) Vasil Hadžimanov svirao džez note!

Pop kultura -

Večeras nećemo pričati o politici, izborima, poglavljima za pristup EU, već ćemo se dobro zabaviti, poručio nemački diplomata

1 / 7 Foto: Aleksandar Jovanović

Iste večeri kad je otvoren Berlinski filmski festival, u rezidenciji novog nemačkog ambasadora Aksela Ditmana održan je džez koncert Vasila Hadžimanova.Diplomata, koji je na službi u Beogradu već treću godinu kao izaslanik kancelarke Angele Merkel, veliki je fan džeza, a ranije je na njegovim prijemima svirao Duško Gojković.

- Biću veoma kratak. Želim da vam poželim dobrodošlicu u moje ime i ime moje supruge Natali. Večeras nećemo pričati o politici, izborima, poglavljima za pristup EU, već ćemo se dobro zabaviti. Doveli smo sjajnog umetnika i njegove prijatelje.

Pre pola godine slušali smo ga na Kolarcu, a kasnije i u Savamali, i odlučili da nam ulepšaju i ovo veče. Za nas je velika privilegija slušati ih - poručio je Ditman.Neformalnom druženju prisustvovali su predsednički kandidat Saša Janković, predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, Aleksandar Vlahović, Dušan Velikić, Jelisaveta Karađorđević, Dušan Kecman, Nada Šargin, Duda Stojanović Glid, Tamara Krcunović, predstavnici drugih ambasada i druge diplomate.

LJ.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track