(FOTO) Vest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Hari i Kejt Midlton u tajnoj vezi?
Foto: Reuters / Pool

NJIHOVA BLISKOST JE SVAKOME OČIGLEDNA

(FOTO) Vest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Hari i Kejt Midlton u tajnoj vezi?

Pop kultura -

I dok mnogi komentarišu da njih dvoje flertuju i da među njima postoji očigledna hemija, izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici otkriva drugu stranu priče

U poslednje vreme teško je ne primetiti koliko su bliski princ Hari i njegova snaja Kejt Midlton, piše Stil. Sve je počelo još od Olimpijskih igara pre četiri godine u Londonu, preko venčanja zajedničkih prijatelja, parade povodom rođendana kraljice Elizabete i bilo kojeg drugog zajedničkog pojavljivanja u javnosti. Od tada su Hari i Kejt gotovo nerazdvojni, jedno pored drugog.

Poznato je da je mladi princ šaljivdžija i da voli da dobacuje tokom zvaničnih događaja kad god je to prikladno. A učtiva i vaspitana Kejt ne ostaje ravnodušna na njegove dosetke, što je svima očigledno.Iako Hari ima brojne bliske rođake, među kojima su Elizabetina unuke Zara Filips, kao i princeze Beatris i Evgenija, čini se da je upravo Kejt žena u koju princ ima najviše poverenja.

I dok mnogi komentarišu da njih dvoje flertuju i da među njima postoji očigledna hemija, izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici otkriva:"Nije to u pitanju, iako Hariju uspeva da se žene, pa i Kejt, osećaju dobro u svojoj koži komentarišući njihovu garderobu, na primer. Ali, kao što je on sam jednom rekao, Kejt mu je poput starije sestre koju nikada nije imao. Dok se i Hari i Vilijam slažu sa Kamilom i zadovoljni su što vide svog oca srećnog, nemaju poverenja u nju. Ona ne može da im zameni majku, niti je to moguće."

I upravo se u tom emocionalnom "vakuumu" nakon Dajanine smrti pojavila Kejt. I Vilijamu, ali i Hariju ona je bila osoba od poverenja. Prijateljstvo koje se rodilo između Kejt i njenog devera započeto je zajedničkim gledanjem serije "Igra prestola" (Game of thrones), da bi se nastavilo lekcijama iz kuvanja koje je Hariju držala Kejt. Vremenom mu je pružala i ljubavne savete, a zbog svega toga mu je postala jak oslonac u životu.A šta Kejt vidi toliko zanimljivo u Hariju? Svakako njegovu šarmantnu duhovitost, koja se kod Vilijama gotovo nikad ne viđa.

"Kejt ima potpuno drugačiji odnos sa Harijem i Vilijamom. Hari potencira njenu opušteniju stranu jer je i sam bezbrižan i obožava šale. Kada primeti nešto smešno kod drugih ljudi, on će to i da naglasi. Sa druge strane, Vilijam zbog svoje pozicije, ali i karaktera, "igra" na sigurno poput njegovog oca, dok je Hari mnogo slobodniji. Kejt takođe obožava kako se Hari igra sa njenom decom, pošto je i sam veliko dete i otkačeni stric", dodaje izvor.

"Od najranijih dana kada su se upoznali na fakultetu, Kejt je uvek bila veoma otvorena prema Hariju. Dok su Vilijam i ona studirali, Hari je uvek bio dobrodošao u njihovoj četvorokrevetnoj kući koju je sadašnji kraljevski par iznajmljivao nedaleko od Sent Endrjuza. Takođe, njih troje su često provodili vikende zajedno na imanju u Balmoralu", otkrio je izvor."Cinici smatraju da je Kejt namerno zamenila Univerzitet u Edinburgu za onaj u Sent Endrjuzu kada je otkrila da će tamo studirati Vilijam, a druženje sa Harijem videla je kao ključ uspeha veze sa budućim britanskim kraljem", izjavio je drugi izvor.

Godinama pre nego što ju je Vilijam zaprosio, Kejt je na nežan i brižan način brinula o Hariju u Londonu kada je Vilijam bio na obuci za pilota. Često mu je spremala večere, dok je Hari donosio piće. A ta njihova veza je vremenom postajala sve jača."Od kako su se rodili Džordž i Šarlot, Vilijam i Kejt sve češće zovu Harija u goste, želeći da stric bude sastavni deo svakodnevnog života dece svog brata. On podržava Džordža da bude što je moguće više avanturističkog duha, tako da zajedno gledaju fudbal i šetaju psa", otkrio je njihov zajednički prijatelj.

Kada je u pitanju zvanična politika Bakingemske palate, Kejt i Hari se ponašaju poput saveznika, jer vojvotkinja od Kembridža podržava svog devera i veoma mu je naklonjena, čega je mladi princ svestan, pa ne dozvoljava da neko nešto progovori protiv Kejt. I dok, na primer, princ Čarls i njegova supruga Kamila Parker oštro osuđuju Harija kada napravi neki ispad u javnosti, Kejt za takve incidente krivi Harijevo okruženje u tom trenutku.

Sa takvim ophođenjem, nema sumnje da između njih dvoje postoji neraskidiva veza, mnogo jača od tipične rodbinske.Pročitajte još na portalu Stil:Isidoru Bjelicu optužili da je lažirala bolest: Potresno pismo Nebojše Pajkića ućutkalo zle jezike!Zbog skandala i razvoda načisto propala: Od bujne lepotice ostao samo kostur! (FOTO)Zapuštena Kejt Midlton: Sa masnom kosom u trenerci, ni traga od damske lepote (FOTO)Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton!Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track