(FOTO, VIDEO) Upoznali ste je Pod suncem San Tropea: Tajna lepote koja obara sa nogu i u 44. godini
Foto: Printscreen YT

LICE KOJE U MNOGIMA BUDI LEPA SEĆANJA

(FOTO, VIDEO) Upoznali ste je Pod suncem San Tropea: Tajna lepote koja obara sa nogu i u 44. godini

Pop kultura -

Serija koja je u našoj zemlji od 1998. godine mnoge držala tik kraj televizora, "Pod suncem San Tropea", upoznala je i gledaoce širom sveta sa burnim životima Lore, Karoline i Džesike. Lik Lore tumačila je Benedikt Delmaz, čija lepota ne jenjava ni sada.

Glumica, rediteljka i spisateljica Benedikt Delmaz rođena je u Francuskoj 7. jula 1972. godine. Za veliku popularnost, a kasnije i bogatu karijeru, dobrim delom može se zahvaliti svom izgledu, jer je prve korake pred objektivima i kamerama načinila kao model.Sa koleginicama sa kojima je glumila u seriji "Pod suncem San Tropea" brzo je ostvarila i dobar prijateljski odnos, a koliko je serija bila uspešna svedoči to da je emitovana u čak 135 zemalja.Tako ju je, dakle, svet i upoznao, kao doktorku Loru Olivije.

Nakon serije glumila je u nekoliko kratkih filmova, ali i pokupila dosta nagrada.

Iako vrlo angažovana, uspešna, poslovna žena, Benedikt takođe uživa u roditeljstvu.Godinu dana nakon što se udala dobila je ćerku Lu-En, 2006. godine. Prati je dobar glas, pa se njen trud da izbalansira privatno i privatno - odlično isplatio, te glumica vodi prilično bezbrižan život. Sa sajta Story.rs preporučujemo i:Nakon kraha emotivne veze sa Željkom Joksimovićem ova voditeljka je nestala iz javnosti: Sećate li se bivše velike ljubavi našeg pevača? (FOTO)Sećate li se Anai? Evo gde je i šta danas radi devojka koju su obožavali milioni! (FOTO)Bio je glavni u filmu 1 na 1, momcima je bio uzor, a devojkama san: Gde je i šta radi popularni Mačak? (FOTO, VIDEO)Znate ih kao Gordanu, Anu, Tanju i Milicu: Gde su danas i šta rade glumice iz filma "Nije lako s muškarcima" (FOTO + VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track