GLUMAC NCIS ISPLJUVAN Sram te bilo, potcenio si srpskog dečaka, a obratio ti se na čistom engleskom!
Foto: Profimedia

Srpski zet Majkl Vederli na društvenim mrežama dočekan na nož

GLUMAC NCIS ISPLJUVAN Sram te bilo, potcenio si srpskog dečaka, a obratio ti se na čistom engleskom!

Pop kultura -

Jedan od vodećih glumaca televizijske serije "Mornarički istražitelji" (NCIS) Majkl Vederli, koja se u nekoliko navrata i na različitim kanalima prikazivala, i još se prikazuje kod nas, oženjen je srpskom doktorkom medicine Bojanom Janković, ali mu to nije nimalo smetalo da oplete po Srbima i Srbiji.

I sve to ne bi bilo tako strašno da predmet njegovog podsmeha nisu bila srpska deca, što može da govori samo o njemu, pogotovo ako je zaboravio da su i njegova rođena deca delom Srbi.

Njegove prostačke i ružne opaske na račun srpske dece izazvale su poplavu komenara na društvenim mrežama, ali i na Jutjubu, ispod snimka njegovog neukusnog TV gostovanja.

(VIDEO) ZVEZDA AMERIČKE SERIJE IZVREĐAO SRPSKU DECU: Sva deca tamo puše od 6. godine...

Među komentarima koji je pobrao najviše plusića jeste komentar jedne Jelene koja je napisala: Uvredio si dete. Odlično. Nadam se da se osećaš kao kreten. Za taj uzrast, engleski govori sasvim dobro. Možda ima "jači" akcenat, ali to je normalno, ima puno vremena da nauči i napreduje. Deca su uvek takva - kažu šta im je na umu, surovo su iskrena...

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

Podsetimo, on je u emisiji "Keli uživo", američke voditeljke Keli Ripa, ispričao kako je prošle godine s porodicom boravio u poseti Srbiji, posle čega je bez blama, pred publikom u studiju, ismejao dečaka od 10 godina koji ga je zaustavio na ulici i pitao da li je to stvarno on, glumac Majkl Vederli iz "Mornaričkih istražitelja".

- Serija se emituje u 200 zemalja, na mnogo jezika. Prošlo leto sam s porodicom putovao u Srbiju i nekoliko blokova me pratilo neko dete. Na kraju sam stao i pozdravio ga, a on je rekao: "Iz it tru, ar ju Majkl Vederli?"

Karikirajućim glasom, koji je trebalo da liči na glas dečaka od 10 godina, uvredu je proširio na čitavu naciju rekavši: "Tamo tako govore engleski" što je naišlo na smeh u studiju, a potom je, valjda ponet aplauzima, nastavio da bude još "duhovititji i šarmantniji" pa je odvalio još žešću glupost: "Znate, deca tamo počinju da puše sa 6 godina."

- Dečak mi je rekao da je veliki fan serije, ali da ja izgledam jako staro uživo. Prvo sam pomislio da je možda zbog šminke, ali onda sam shvatio da oni gledaju sezonu iz 2003 - rekao je srpski zet.

Snimak emisije koji je potom objavljen na Jutjubu pobrao je niz negativnih komentara od kojih je većina bila na istu temu: Sram te bilo, vređaš decu... i slično.

Doktorko Bojana, valjda je ovakav čovek vredan tvoje ljubavi...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track