GLUMICA STALA NA NOGE Neda Arnerić: Srećna sam što ponovo hodam!
Foto: Dado Đilas

Oporavlja se

GLUMICA STALA NA NOGE Neda Arnerić: Srećna sam što ponovo hodam!

Pop kultura -

Arnerićeva se uspešno oporavlja posle pada s trećeg sprata zgrade na Vračaru i već uz pomoć lekara šeta hodnicima Urgentnog centra

Neda Arnerić (63) pre dva dana prvi put je prošetala hodnicima Urgentnog centra, gde se nalazi od 8. maja zbog pada sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru, gde živi sa suprugom Miloradom Meštrovićem (65).Ona se uspešno oporavlja od teških povreda koje je zadobila tom prilikom, nosi longetu na vratu i pojas oko struka, i, kako kaže naš izvor, konačno je izašla iz depresije u kojoj je bila. Neda uz pomoć medicinskog osoblja ustaje iz kreveta i šeta se. Naš izvor, koji se zatekao na licu mesta kad je glumica s intenzivne nege odeljenja transplantacije prvi put izašla na hodnik Urgentnog centra, kaže da je Arnerićeva uz blagi osmeh izustila lekaru da je srećna što ponovo hoda.

- Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku negu odlično oporavlja. Iako je trebalo da napusti bolnicu, lekari su odlučili da je zadrže još nekoliko dana radi daljeg posmatranja. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku. Neda je konačno nasmejana, vedra i optimistična. Čini mi se da ponovo voli život, a jedva čeka da se vrati svom suprugu i obavezama koje ima. Ona je stvarno jaka žena, a bilo mi je drago kad sam čuo da je rekla da je srećna što ponovo hoda - kaže naš izvor iz Urgentnog centra.On kaže da su Arnerićevu počeli da obilaze brat i prijateljica.- Porodica i prijatelji i dalje se interesuju za Nedu i drago im je što je mnogo bolje i što će uskoro izaći iz bolnice. Za razliku od prethodnih dana, sad komunicira i s drugim pacijentima. Pored toga, normalno jede i ne žali se da je toliko boli kičma, što je bio slučaj prvih dana. Njen potpuni oporavak, prema procenama lekara, trebalo bi da potraje naredna dva meseca - završava naš izvor.

Danas odlukaUSKORO KOD KUĆENa današnjem konzilijumu lekara biće odlučeno kada će Neda Arnerić biti puštena na kućno lečenje. Naš izvor iz Urgentnog navodi da postoji mogućnost da već danas ili sutra dobije otpusnu listu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track