GODINA BEZ VELIKANA MILENA DRAVIĆ poslala CVEĆE na GAGIN grob po dečaku čija priča će vas rasplakati
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Pomen velikanu

GODINA BEZ VELIKANA MILENA DRAVIĆ poslala CVEĆE na GAGIN grob po dečaku čija priča će vas rasplakati

Pop kultura -

Milena Dravić zbog bolesti nije uspela da poseti grob svog supruga. Cveće je poslala, i to po dečaku čija priča će vas rastužiti.

Velikan jugoslovenskog glumištam kulturna ikona Dragan Nikolić preminuo je na današnji dan, pre tačno godinu dana, u 72. godini života.

Ta godina mnogima je bila kao čitav vek, a pre svega njegovoj Mileni sa kojom je Gaga proveo 45 godina života. Milena se nakon njegove smrti povukla, a zbog lošeg zdravstvenog stanja nije prisustvovala ni predstavljanju umetničke biografije svog supruga pod nazivom “Gospodin Mangup” koja je predstavljena u četvrtak 9. marta, u beogradskom “Ateljeu 212″.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Zbog bolesti, Milena nije imala snage ni da danas, na godišnjicu svog Dragana, poseti njegov grob. Mi smo otišli tamo, a odmah za nama stigao je i dečak koji nam se predstavio kao Dejan. Dejan je Milenin komšija, sa Vračara, koji je doneo svoj, ali i Milenin buket cveća.

Kako je rekao, Milena nije dobro, pa je on došao umesto nje. Skromni dečak istakao je da je voleo Gagu, da im nedostaje i da Milena posle njega nije ista.

Dejan je danas napunio 18 godina. Simbolično, kako je rekao, baš na današnji dan. Dejan nema roditelje, živi sam. On posećuje Milenu i ponekad joj, kako nam je rekao, “skokne do radnje”. Inače, Dejan je na vazu za cveće zalepio grb “Crvene zvezde”, s obzirom na to da je Gaga bio vatreni Delija.

Kako je rekao skromni dečak koji nije želeo da se fotografiše, "obožavao je kada mu donesem neki njihov dres"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track