HAOS U BIOSKOPU: Evo šta se desi kada bakica potpuno pijana gleda film 50 nijansi siva!
Foto: Printskrin You Tube

Napravila nered

HAOS U BIOSKOPU: Evo šta se desi kada bakica potpuno pijana gleda film 50 nijansi siva!

Pop kultura -
Starija žena, vidno pijana, potpuno je izgubila kontrolu, a zbog čega je druga publika morala napustiti bioskop

U jednom bioskopu u britanskom gradu Milton Kejs odvijala se prava drama u vreme kada se trebao prikazati filmski hit ’50 nijansi sive ‘. Starija žena, vidno pijana, potpuno je izgubila kontrolu, a zbog čega je druga publika morala napustiti bioskop.

Pijana žena je najpre počela da povraća, što je užasnulo sve koji su sedeli u njenoj blizini. Međutim tada je tek usledilo nešto zbog čega su svi morali da napuste bioskop i odustali su od gledanja dugoiščekivanog filmskog hita.

Britanka je odjednom počela da urinira i da svršava. "Ona je nad svim potpuno izgubila kontrolu, uključujući i telesne tečnosti. Ceo bioskop je smrdeo“, ispričao je jedan od svedoka nemilog događaja.

Osoblje bioskopa takođe je bilo zaprepašćeno nastalom situacijom. Pozvali su bolničare kako bi pomogli ženi koja se nije mogla kretati koliko je bila pijana.

"Nisam siguran koliko bi mogla biti stara, ali bila je toliko pijana da se nije mogla pomeriti. Nered koji je ostavila iza sebe bio je doslovno odvratan“, opisao je je jedan od svedoka kako se filmski hit pretvorio u neželjenu noćnu moru.

"Bilo je stvarano razočaravajuće. Nakon što smo pročitali knjigu, toliko smo se veselili filmu“, ogorčen je bio Britanac kojem je pijana sugrađanka pokvarila veče.

(danas.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track